Leontina Vukomanović je jedna od poznatijih ličnosti na muzičkoj sceni u Srbiji i bavila se i pjevanjem ali je bila i uspješan tekstopisac. Ona je krajem devedesetih godina bila u vezi sa Nenadom Radujevićem koji je i dan dana zvučno ime kada je u pitanju svijet mode a upravo on je otkrio neke detalje njihove romanse.

I danas pamti te tri godine kada su bili zajedno jer je njihova veza bila jako uzbudljiva i bilo je i lijepih ali i teških trenutaka. Nenad je otkrio da su njih dvoje i danas u kontaktu i da se ponekad i vide mada Leontina sada ima svoju porodicu i obaveze kao i on. Rekao je i da je u javnosti malo poznato da Leonitna ima muzičko obrazovanje i da je završila pedagoški odsjek na muzičkoj akademiji te da je uvijek znala sa djecom.

Pomalo mu je i žao što nije iskoristila do kraja svoj potencijal i talenat a u vrijeme kada je ona počinjala svoju karijeru u nju je bio zaljublnen i sin tadašnjeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, Marko, koji je tada bio jako moćan. Nenad kaže da ni dan danas ne zna kako su uspjeli da sačuvaju tada svoju ljubav i kako je Leontina odbila Marka ali je i njihovoj vezi došao kraj.

U tim turbulentnim devedestim godinama je Nenad imao samo jednu želju a to je da ostane normalan i da ga ne pokvari sve ono što se dešavalo oko njega i kako kaže u tome mu je puno pomogla upravo ljubav sa Leontinom.