Pojedinci koji promatraju istu sliku testa osobnosti uočit će različite detalje. Neki se mogu usredotočiti na sitne značajke, dok će drugi dati prioritet cjelokupnoj slici i nastojati shvatiti širi kontekst.

Neki se ljudi usredotočuju na zamršene detalje, dok drugi radije gledaju cjelokupni krajolik i razumiju širu ideju. Nema točnih odgovora; pažljivo proučite sliku i izrazite ono što vas je u početku zaokupilo. Vaš će odgovor otkriti što vas čeka u bliskoj budućnosti.
Lice

Velike transformacije su vam na pomolu. Oslobodite se ograničenja i težine svoje prošlosti; prekinuti veze i preusmjeriti svoj smjer. Napravili ste ispravan izbor prema životu ispunjenom radošću. Drveće

Ako ste na početku promatrali drveće, ima razloga za slavlje. Ovo sugerira da je pred vama povoljan period. Takvi pozitivni pomaci mogu biti u obliku unapređenja na vašem poslu, povećanja plaće, priznanja putem nagrade ili možda čak dobitka na lutriji.

Staza i vrhovi-Pokazatelji pronađeni u ovom testu upućuju na pojavu novih društvenih veza. Predstoje nova važna prijateljstva, pa ako dobijete poziv da se s nekim povežete, iskoristite priliku; ova će nova asocijacija za vas imati veliki značaj.

BONUS TEKST:

Muhamed Mešić, izuzetan pojedinac porijeklom iz Tuzle, sa samo 39 godina tečno govori preko 70 stranih jezika. Njegovo putovanje u učenje jezika počelo je tijekom ljetnih praznika u Grčkoj kada je naučio svoj prvi strani jezik. U dobi od 16 godina počeo je stvarati utjecaj kao gradski vijećnik. Godine 2010. dobio je cijenjenu nagradu “Brainswork Make a Difference Award” u Beču.

Njegov angažman obuhvaća inicijative u više od 20 zemalja na četiri kontinenta, a bio je i savjetnik predsjednika Makedonije i gradonačelnika Tuzle. Nakon što je boravio u Beču, u Austriji, sada nadgleda pravna pitanja za građevinsku tvrtku. On tvrdi da je tajna njegovog poznavanja 70 jezika, uključujući hebrejski, jidiš, japanski i baskijski, iznenađujuće jasna. Tajna je ukorijenjena u tome što je imao želju, koju je sigurno posjedovao.

Nevjerojatna snaga ljudske odlučnosti često je glavni “krivac” za naša postignuća. Različiti jezici nude različite poglede na svijet, omogućujući različitim mislima da stvore potpuno drugačiju sliku od one koju stvara jedan jezik. Prevođenje riječi na nekoliko jezika mijenja nečiju perspektivu. Za Al Jazeeru je ispričao da se prvi pravi susret sa stranim jezikom dogodio tijekom djetinjstva koje je s roditeljima putovao u Grčku, a to mu je iskustvo postalo izvor inspiracije.

Muhammad se prisjetio: “Dok sam uživao u hladu, slučajno sam čuo gazdaricu kako razgovara o svakodnevnim temama sa svojom kćeri. Obraćala joj se na grčkom, a izraz koji mi je ostao zapažen bio je ‘ovo je perilica rublja’. Odmah mi je pao na pamet pojam ‘perilica rublja’. Lingvist tvrdi da je shvaćanje materijala ključno, rekavši: “Ako netko ustraje dovoljno dugo, uspjeh će sigurno uslijediti. Obično su Muhammadu potrebna dva do tri tjedna da stekne razumijevanje osnovnih komunikacijskih vještina i osnova jezika. “Važno je shvatiti da jednostavna želja sama po sebi nije dovoljna; ono što se uistinu računa je odlučnost.”

Značaj ovog koncepta nadilazi samo usvajanje jezika; odnosi se na sva područja znanosti. “Ključ je u otkrivanju najjednostavnije i najučinkovitije metode za shvaćanje gradiva, a ako ostanete uporni, uspjeh će sigurno uslijediti”, ustvrdio je. Muhamed je počeo čitati i pisati u mladosti, prirodno se opredijelivši za pisanje s desna na lijevo kao dijete. Njegovi bi roditelji čitali njegove spise obrnuto, a on nastavlja hvatati bilješke na hebrejskom ili arapskom tijekom sastanaka.

Preporučujemo