Poznata pjevačica Nina Badrić skinula je kilograme nakon dijete Novaka Đokovića. Kako se približava svojim 60-ima, mnogi su znatiželjni o njezinoj sposobnosti da održi tako besprijekornu tjelesnu građu. Umjetnikova povijest promjena težine dobro je poznata, a ona je već govorila o svojim strategijama za rješavanje tih dodatnih kilograma. Naime, njezin izbor prehrane nije joj samo pomogao u gubitku težine, već joj je i dao više energije.

  • Nina je prethodno izjavila: “Otkako sam prihvatila ovaj pristup prehrani, moje je tijelo pronašlo ravnotežu; kosa i koža su mi blistavi, a posjedujem znatno više snage i energije u odnosu na protekle godine kada sam bio nešto oprezniji s odabirom hrane. Dugo sam se pridržavao dijete Novaka Đokovića, a mnogi prijatelji koji su godinama živjeli tim stilom života vjeruju da se sve zbraja.” “Moja mentalna i fizička vitalnost porasla je dva puta.

Osjećam se nevjerojatno, pun energije i jak, i pozivam sve da ojačaju svoj imunitet hranjivom prehranom, koja olakšava gubitak težine bez napora. Ova promjena je predanost načinu života, a ne kratkotrajna dijeta, a pozitivni učinci takvih dijeta na naše zdravlje i dobrobit uistinu su bezgranični. Nakon što je izbacila meso iz svojih obroka, primijetila je izvanredna poboljšanja u svojoj razini energije i fizičkom izgledu.

  • Naime, pjevačica koja je nekada imala 83 kilograma uspješno je skinula 20 kilograma, a sada ima 63 kilograma. “Izbacivanjem mesa iz prehrane moje je tijelo doživjelo nevjerojatne promjene. Sada sam zadovoljna svojom težinom i osjećam se puno bolje. Prethodno , nakon što sam pojeo meso, morao sam spavati dva sata zbog iscrpljenosti, ali sada se osjećam živahno i radosno; čak je i moja maserka primijetila poboljšanje tonusa moje kože”, ispričala je pjevačica.

Nina napominje kako je minimalizirala konzumaciju tijesta te je prestala jesti slatkiše, a klonila se i gaziranih pića. “Potpuno sam izbacila gazirana pića i smanjila unos tijesta. S vremena na vrijeme priuštim si malo tjestenine ili pite. Također sam izbacila slatkiše iz obroka. No, kad me uhvati želja za čokoladom, dopustim si dva ili tri kvadrata”, objašnjava ona.

DODATNI SADRŽAJ

Urinarna inkontinencija, koju karakterizira nedostatak kontrole nad mokrenjem, može se manifestirati u različitim oblicima, od povremenog “curenja” do potpunog gubitka kontrole nad mjehurom. Glavni čimbenik koji pridonosi inkontinenciji je slabost mišića dna zdjelice, koja može biti posljedica trudnoće i poroda kod mlađih žena, zajedno sa smanjenom proizvodnjom estrogena kod žena u menopauzi. Dodatni elementi koje treba uzeti u obzir su dijabetes, pretilost i operacija zdjelice.

  • Ključno je potražiti savjet liječnika, ali postoje i prirodni pristupi koje biste mogli istražiti kako biste ublažili simptome. Napomena: Uvijek razgovarajte sa svojim liječnikom prije korištenja bilo kojeg bilja u zdravstvene svrhe. Za salatu sitno naribajte korijen celera i pomiješajte sa sitno nasjeckanim lišćem celera, peršinom i maslinovim uljem. Dodajte prstohvat soli, ostavite da odstoji trideset minuta i uživajte u dnevnoj porciji između obroka.

Uparite ga sa salatom od celera, jabuke i oraha, a upotpunite ga biljnim čajem od koprive i stolisnika. Uz već spomenutu salatu, savjetuje se piti čaj pripremljen od jednakih dijelova koprive i gospine trave. Za pripremu jednu žličicu ove biljne mješavine potopite u 200 ml vruće vode 10-15 minuta, zatim procijedite i pijte 2-3 šalice tijekom dana. Uz ranije spomenute biljke, celer uvelike pojačava snagu mišića mokraćnog mjehura, a vidljivi rezultati obično se postižu nakon otprilike šest tjedana korištenja ovog biljnog tretmana.

Preporučujemo