Bez obzira koliko je vremena prošlo od prekida određenih ljubavnih veza, one imaju trajan utjecaj na nas. Ključno je prepoznati ta prošla iskustva i učiti iz njih. U posljednjem nastavku estrade svjedočimo izvanrednom primjeru ove pojave. Ne prestajući osvajati publiku svojim izvanrednim vještinama na košarkaškom terenu, naš proslavljeni sportaš Bogdan Bogdanović ne prestaje oduševljavati.

Njegove izvanredne atletske sposobnosti nisu jedina stvar koja osvaja obožavatelje diljem svijeta; njegov privatni život odiše izuzetnim osjećajem viteštva. Ipak, vrijedi napomenuti da je njegova prva dublja ljubavna veza ostavila trajan utjecaj na ovog cijenjenog sportaša. Anja Škuletić ima posebno mjesto u njegovom srcu jer je njihova početna romansa obilježila značajno poglavlje u njegovoj osobnoj povijesti. Anja Skuletić danas je poznata kao Šušnjara.

Mogli biste je prepoznati po njezinoj online ličnosti na Instagramu, gdje je pod nadimkom “Vergarova”. Dok se prvo proslavila u industriji modela, sada je evoluirala u istaknutu influencericu sa značajnim brojem sljedbenika. Prikazujući svoj besprijekoran smisao za modu, ona bez napora inspirira druge svojom sposobnošću kombiniranja vrhunske odjeće s pristupačnijim alternativama, što je čini izvanrednim izvorom stilskih ideja.

Prepoznata kao istaknuta osoba unutar internetske zajednice, vrlo je cijenjena. Njihova ljubavna priča započela je 2014. godine, a njihova neosporna ljubav jedno prema drugom očituje se u svakom aspektu njihovih života. Košarkaš je konstantno pokazivao svoju naklonost, bilježeći i dijeleći njihove drage trenutke sa svojim odanim pratiteljima. Dok se pripremao za bitku, shvatio je da je ljupka Anya njegova nepokolebljiva podrška.

Tijekom tog vremena kružile su glasine koje sugerirale da je Anja, i sama vješta košarkašica, pružala stalno ohrabrenje dok je slijedila svoje NBA snove, naposljetku postigavši ​​uspjeh. Na opće zaprepaštenje, vijest o njihovom razvodu odjeknula je godinu i pol kasnije. Glavni katalizator njihovog razlaza bilo je Bogdanovo preseljenje u Istanbul 2015. kako bi unaprijedio svoju karijeru.

Raskid zadivljujuće brinete ostavio je Bogdana u nesnosnoj agoniji, vidljivoj kroz njegovu duboku razaranje. U međuvremenu, primamljiva manekenka nastavila je svoje akademske aktivnosti i na kraju se vjenčala, poželivši dobrodošlicu na svijet kćerkici Dunji. Potpuno posvećena svojoj obitelji, otkrila je pravo ispunjenje u svojim ulogama voljene supruge i majke. Zanosni beogradski kuhar Dušan Šušnjar bez muke joj je osvojio srce svojim šarmom i karizmatičnim držanjem, čime je stekao divljenje nebrojenih žena.

Njegova izuzetna aura i dinamična energija osvojile su brojne poznate žene, a vrijedi spomenuti da već ima kćer iz prethodne veze. Tijekom svog boravka u Italiji, Angie je neustrašivo prigrlila svoj strastven duh bez imalo zadrške. Venecija ostaje stalno prisutna, prati vas svaki dan. Strastvena i tragična ljubavna priča između košarkaških legendi Bogdana Bogdanovića i Anye Škuletić završila je nakon godinu dana kobno. Ime Jovane Stojiljković nerazdvojno je vezano uz istaknutu osobu.

Nakon ljubavne veze s Milošem Teodosićem, košarkaš je ukrstio puteve s Jovanom i Jelisavetom Orašanin. Kako prenose mediji, Jelisaveta je uspjela uvjeriti Bogdanovicha da prisustvuje predstavi u kojoj je tumačila lik Giovanne. Nije ni znao da ga je čekalo divno iznenađenje kada je svjedočio njezinoj zadivljujućoj izvedbi na pozornici. Dok su zajedno gledali film Panama, shvatio je da je potpuno očaran njezinim izvanrednim talentom glumice, što je izazvalo svježu i očaravajuću fascinaciju.

Razina fascinacije koju gaji prema Jovanu nadilazi draž provokativnih trenutaka koje proživljava s kolegom Slavenom Došlom. Intrigantan detalj otkrio je zajednički poznanik u intervjuu za časopis Gloria. Unatoč golemoj slavi, ostala je prizemna i nepretenciozna, što je kvaliteta koju je on duboko cijenio. Za sada se čini da je ovo vrhunac njihove ljubavne priče.

Preporučujemo