Pomoć koju smo pružili bratu moje supruge i njegovoj porodici kada su se preselili u Njemačku prije pet godina bila je velika stvar. Oni su se tada borili s velikim siromaštvom, i sada mi je izuzetno drago vidjeti ih kako se uspješno penju iz tih teškoća. Naši životi su ispunjeni, i trenutno nemamo namjeru seliti se.

Otprilike šest mjeseci nakon što su otišli, počeli su se suočavati s problemima. Od tada su stalno uspoređivali svoj uspjeh s našim, često pokušavajući da nas nadmaše. Prošle godine, dok smo bili na odmoru na Cipru, primijetili smo da, kad god izaberemo destinaciju, oni neizbježno odabiru isto. Ove godine smo odlučili istražiti Italiju, a i oni su iznenađujuće izabrali istu destinaciju.

Njihova sposobnost da prate naše putne izbore je fascinantna. Neprestano nas obavještavaju o velikim troškovima svojih odmora, ali nas ne zanimaju njihovi financijski detalji i nikada ne postavljamo pitanja o cijenama. Također, zanimljivo je da smo prije dvije godine kupili automobil, a oni su ubrzo nakon toga nabavili isti model u drugoj boji. Isto se dogodilo s robotskim usisavačem koji smo kupili – oni su nedugo zatim nabavili potpuno isti. Ne znam što drugo reći osim da me njihova sklonost da nas prate i oponašaju iznenađuje.

 

NAJČITANIJE DANAS: 

Ricinusovo ulje često se opisuje kao čarobni eliksir za kosu, i to s dobrih razloga. Ovo iznimno ulje pruža brojne prednosti, posebno za očuvanje zdravlja kose.

Ne samo da odlično hidratizira i hrani suhe vlasi, već potiče rast kose i sprečava njen gubitak. Njegove koristi ne završavaju samo na jačanju kose; ricinusovo ulje je također poznato po svojim blagotvornim učincima na kožu, smanjujući bore i ublažavajući upale. Također je korisno za njegu noktiju i zanoktica. Uključivanje ovog ulja u vašu rutinu samopomoći može donijeti značajne rezultate.

Svaka žena teži zdravim, sjajnim pramenovima kose, no štetni utjecaji stresa, zagađenja i loša prehrana mogu oduzeti kosi potrebne hranjive tvari. Ricinusovo ulje nudi pristupačno rješenje za njegu kose, a može se koristiti u različitim DIY receptima za njegu kose. Njegova snažna antifungalna i antibakterijska svojstva proizlaze iz prisutnosti ricinolejske kiseline, koja doprinosi njegovim iznimnim učinkom.

Preporučujemo