Luksuzna vila u vlasništvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića, koja se nalazi u ekskluzivnom dijelu Biscayne Pointa u Miamiju, trenutno je na prodaju.

Nakon što su je pažljivo organizirali i doradili, odlučili su ovu nekretninu prikazati u oglasu, ističući njezinu procijenjenu vrijednost od 17.900.000 dolara.

U galeriji se može vidjeti ekspanzivnih 600 četvornih metara (da budemo precizni, 557 četvornih metara) čistog glamura smještenog duž obalnog prostranstva, što je izuzetna prednost unutar tako ekskluzivnog lokaliteta.

Iako je Miami njihova omiljena destinacija i popularan izbor među brojnim svjetski poznatim osobama, Živojinovići su odlučili da ga prodaju.

Brenina i Bobina rezidencija može se pohvaliti impresivnim nizom sadržaja, uključujući šest spavaćih soba, šest i pol kupaonica, dvije potpuno opremljene kuhinje za kulinarske entuzijaste i otvoreni bar s liftom za one koji uživaju u druženju i zabavi.

Dok su travnjak na krovu i prostrani bazen nedvojbeno luksuzne značajke, to je vrhunska lokacija uz ocean koja doista dodaje vrijednost kući.


Prema izvoru, Boba je sam ukrasio cijelu svoju kuću, ali ne fizički, već svojom maštovitošću. Uživao je u uvozu namještaja iz Italije, što je praksa kojom se često bavio, putujući više od 15 godina u Miami u različite svrhe. Unatoč značajnoj udaljenosti od 10.000 kilometara, i Boba i Brena dijele ljubav prema građevini. Na kraju je Bobin trud kulminirao ostvarenjem željenog ishoda.

Unatoč tome što je percipiraju kao želju za jugom, Lepa Brena tvrdi da nije sigurna u svoj pravi dom zbog stalnog putovanja između automobila i zrakoplova.

Pogrešno citiranje mojih riječi uobičajena je pojava, ali ne mogu zanijekati svoju nostalgiju za jugom, jer je odigrao značajnu ulogu u oblikovanju mog identiteta. U to vrijeme nosili smo identifikacijske iskaznice kamo god smo išli, čak i na putovanja u Trst gdje bismo se prepustili kupnji traperica i tenisica. Jugoslavija je poslužila kao temelj za Balkansku uniju, preteču Europske unije. Nije moj osobni preferencija izvoditi pjesmu Jugoslovenka, već zahtjev publike za njom proizlazi iz njihove duboke povezanosti s tim vremenom. Vrijedno je napomenuti da nemam stalno mjesto stanovanja.

Razlog zbog kojeg uživam u posjeti Srbiji je to što to donosi radost mojoj djeci i gdje god da su, tamo se moje srce osjeća kao kod kuće. Nažalost, ne mogu ostati na jednom mjestu dulje vrijeme. Čak i kada posjetim Monte Carlo, moj boravak je ograničen na 15 do 20 dana. Idealno bi bilo da većinu vremena provodim u Miamiju, ali ni posao mi ne dopušta puno mira. Da budem iskren, stalno sam u pokretu, bilo da se nalazim u automobilu, hotelu ili avionu. Tradicionalna kuća nije ono što mi treba; umjesto toga, zamišljam prostrani dvokatni kamper opremljen spavaćim sobama za moju udobnost. Na ovaj način mogu povesti svog frizera, vizažista, masera i nekoliko bliskih prijatelja. Brena je nedavno za Blic izjavila: “Ne treba mi stalno prebivalište, već mobilno utočište koje zadovoljava moje potrebe i omogućuje mi da zadržim osjećaj ugode i druženja.

Imam osjećaj globalne povezanosti jer imam slobodu putovati bilo gdje u svijetu bez potrebe za dopuštenjem i nema ograničenja u mojoj sposobnosti da radim i uživam. Ključno je imati partnera koji dijeli ovo iskustvo. Ogroman je broj pojedinaca na našem planetu dobro poznat, a neovisno o tome jesu li fizički povezani ili ne, fotografije koje dijele na Instagramu s glavama naslonjenim na ramenima i osmjesima na licima otkrivaju energiju između njih, ukazujući na njihovu ljubav i međusobno poštovanje. Unatoč tome što se ne bavimo takvim javnim pokazivanjem držanja za ruke i strastvenog ljubljenja, Boba i ja posjedujemo kompatibilnost koja nadilazi fizičke geste.

Doista, izgradnja naše kuće u Miamiju brzo je napredovala i bit će dovršena u bliskoj budućnosti. Vrijedno je napomenuti da je naš vremenski raspored izgradnje bio prilično izuzetan, budući da smo projekt započeli tek prošle godine. Za usporedbu, naša susjeda, bivša tenisačica Martina Navratilova, svoju je kuću gradila gotovo tri i pol godine. U početku smo razmišljali o iznajmljivanju naše nekretnine, ali smo je na kraju moja partnerica Brena i ja odlučili prodati. Na ovu su odluku utjecale naše poslovne veze u Europi i nesretna stvarnost ostavljanja tako lijepe kuće prazne. Međutim, nedavna pandemija COVID-19 potaknula je migraciju pojedinaca iz New Yorka u Miami, čineći ga vrlo poželjnim mjestom za život. Nestašica obalnih nekretnina, zajedno s povoljnim tržišnim cijenama, naveli su nas da iskoristimo ovu priliku. U narednoj godini planiramo izgradnju novog doma. Kako biste dobili dodatni uvid u našu vilu u Biscayne Pointu, možete pogledati priloženi video iz zraka.

Preporučujemo