Dok je na odmoru u Italiji, Anči ​​Dabetić svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještava o svojim aktivnostima i iskustvima. No, ono što je mnogima privuklo pažnju je njezina upečatljiva transformacija u izgledu, a posebice izbor frizure. Odlučivši se za ispletene afro punđe, pjevačica je otkrila sasvim drugu stranu sebe. Iako je ova promjena kod mnogih dobro prihvaćena, ima i onih koji smatraju da joj baš i ne pristaje.

Iznenađujući obrat dogodio se kada je pjevačica na svijet poželjela sina Marka uz muškarca kojeg nije imala namjeru otkriti javnosti. Tragično, u teškoj fazi mog života, Markov otac je poginuo u prometnoj nesreći. Ovo je bilo iznimno teško razdoblje koje sam odlučio zadržati u privatnosti, suzdržavajući se da ga podijelim s javnošću ili bilo kime sve do ovog trenutka. Iako bi neki pojedinci mogli iskoristiti takve okolnosti za osobnu korist i suosjećanje, nisam se osjećao prisiljenim izlagati se na takav način.

Umjesto da razmišljam o svojoj tuzi, moj glavni fokus je bio navigacija kroz bol i pružanje nepokolebljive podrške svom sinu. Gotovo mjesec dana osamljivao sam se unutar granica našeg doma, svladan okolnostima. Međutim, na kraju sam smogao snage da se suočim sa stvarnošću i dam prednost dobrobiti svog sina, jer sam shvatio da nema načina da promijenim situaciju. Posebno se teško pokazalo pomiriti se s činjenicom da će Marko odrastati bez oca, znajući da će u njegovom životu neizbježno biti trenutaka u kojima će žudjeti za njegovom prisutnošću. Ipak, život nastavlja da ide napred, rekla je Anči ​​za „Svet“, a prenosi „Blic“.


Vladan Lukić je prema raznim pričama bio njezina najveća ljubav, a šuškalo se i o ljubavnoj vezi s pokojnom nogometnom legendom Sinišom Mihajlovićem. Iako bih iskreno volio da su te glasine istinite, jednostavno nisu. Nesumnjivo, Siniša Mihajlović jedan je od najzanosnijih nogometaša na globalnoj razini. Zabuna je nastala zbog mojih čestih posjeta Milanu u tom razdoblju, gdje sam željno pratio utakmice. Igrom slučajnosti, moj je dečko u to vrijeme nevjerojatno sličio Maldiniju. Do mene se javio jedan novinar, koji je tvrdio da me uočio na stadionu i raspitivao se o identitetu mog partnera, pa je tako nastala ova priča. Paolu sam sretao na utakmicama i jednom u noćnom klubu, kako je sama pjevačica ranije spomenula.

Anči je ispričala o zanosnom i iskrenom susretu koji je imala sa Sinišom Mihajlovićem prošle godine. Odigrao je značajnu ulogu u tome da njezin rođendan postane nezaboravan događaj, sudjelovao je u svečanostima, pa čak i odčepio bocu šampanjca. Nažalost, vrijeme provedeno zajedno bilo je prolazno.


Usred užurbanog života, Anči, dobitnica titule Miss te godine i pjevačica u cvatu, i Siniša našli su se u neumornom poslu. Nastupali su neumorno, gotovo svaki dan u tjednu. U međuvremenu, Siniša je ostao u Genovi, uzeo je kratku pauzu od nogometnog prvenstva kako bi isplanirao bijeg na more. Unatoč njihovoj čežnji da provode više vremena zajedno, njihovi sukobljeni rasporedi ometali su njihove napore. Anči je također izrazila nevoljkost da je prepoznaju samo kao nogometaševu djevojku. Posljedično, njihovi su susreti postali sporadični, ograničeni na povremene događaje kojima su oboje slučajno prisustvovali.

Preporučujemo