Ulaskom u Novu godinu, Jelena Karleuša izlazi s novom ljepotom i vitkijom figurom, što je vidljivo iz zadivljujućih fotografija koje je podijelila na svom Instagram profilu. Odgovori njezinih pratitelja bili su oduševljeni, a mnogi su Jelenu uspoređivali s barbikom.

Pjevačica je u izuzetno kratkom roku besprijekorno savladala liniju, au jednom je slučaju otkrila svoje prehrambene navike. Jelena je otkrila da se zbog pritiska stresa dulje vrijeme borila s prekomjernim debljanjem. Međutim, jednoga dana doživjela je prosvetljenje i donijela je odluku da svoju dobrobit stavi na prvo mjesto, shvativši da njezino tijelo zaslužuje bolje od toga da se s njime postupa kao sa spremnikom za nezdrave odluke.

Tražeći savjete nutricionista, Jelena je uspjela ispraviti prijašnje pogreške i usvojiti hranljivu dijetu. Sada često uživa u nutritivno bogatom lisnatom povrću, kojemu je razvila duboku naklonost, uz prebranicu, kisele krastavce i podvarak bez mesa. Ova promjena prehrane rezultirala je impresivnim gubitkom težine od 10 kilograma u roku od dva mjeseca. Njezin trenutni izgled izazvao je brojne komentare, a mnogi tvrde da je ona oličenje ljepote i da joj trenutno nema para niti jedna žena na svijetu.

Za prvi dan :

Doručak: 400 grama nemasnog sira, dvije kriške punog kruha, salata
Međuobrok: dvije jabuke
Ručak: oko 400 grama graška i povrća, salata
Večera: Salata od tikvica

Slijedeći dan :

Doručak: 4 žlice zobenih pahuljica, miješano voće, chia sjemenke
Međuobrok: 300 g višanja
Ručak: Pečene mahune s povrćem, salata
Večera: 360 ml kefira i salata

Treći dan :

Doručak: vafli od tikvica, salata
Međuobrok: vitaminska salata s crvenim kupusom
Ručak: gljive i povrće
Večera: juha od povrća

Preporučujemo