Zanosna Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović, umirovljeni teniser, rijetko daju intervjue. Međutim, njihova privrženost obitelji uvijek je bila očita. “Boba nije sklon javnom eksponiranju. Ipak, važno je priznati da je on prednjačio u osnivanju, širenju i na kraju prodaji svih naših velikih poduzeća”, otkrila je Brena za Mondo.

Brena je istaknula da je njihov najveći uspjeh to što su podigli svoju obitelj na osnovnim i najvažnijim vrijednostima u životu, a njihova djeca sada se otisnula u vlastite poduzetničke vode. Kao roditelji, njihova je svrha voditi svoju djecu u pronalaženju vlastitih putova, iako se djeca uspješnih roditelja često suočavaju s izazovom otkrivanja vlastitog identiteta. Osobno se Brena nada da će Filip, Viktor i Stefan briljirati u tenisu ili pjevanju, nadmašiti svoje, pa čak i Brenine sposobnosti, iako priznaje da to nije jednostavan pothvat. Brena ističe da djeca nisu kriva što jesu niti što žive u prostranoj kući od tisuću kvadrata, s obzirom na to da su i sami počeli u skromnom stanu od 60 kvadrata. Unatoč okolnostima, nastoje održati skladnu ravnotežu snage, energije i ljubavi u odgoju svoje djece.

Obitelj Živojinović poznata je po svojim izvanrednim uspjesima u showu, a njihova nepokolebljiva ljubav, jedinstvo i bezgranično ohrabrenje ključni su zasluge za njihov uspjeh. Upravo zbog toga cijela obitelj svim srcem podržava Breninu regionalnu promociju brenda “Lady B”, kao i Aleksandrinu turneju, a samo je jedan član bio suzdržan. Zapanjujuća Brena progovorila je o Stefanu koji već duže vrijeme izbiva s javnih okupljanja i svim silama pokušava izbjeći vidljivost javnosti. Čini se da je stvorio značajan jaz između sebe i svoje obitelji, uz samo rijetke slučajeve interakcije otkako se povukao iz javne sfere.

Važno je podsjetiti da se Stefan Živojinović početkom 2020. godine oglasio i najavio povlačenje iz glazbene industrije i povlačenje iz javnog života. Nakon toga nije bilo slučajeva da su Živojinovića paparazzi uhvatili na obiteljskim okupljanjima. Lepa Brena je u izjavi za medije iznijela svoje mišljenje o Stefanovoj odluci da se povuče. Stefan se odlučio povući iz javnosti i suzdržati se od davanja bilo kakvih izjava o svom privatnom životu. U potpunosti podržavam ovu odluku, jer on nema želju sudjelovati u javnim nastojanjima. Neodoljiva priroda medijskog cirkusa, sa svojim raznim aspektima, za njega je jednostavno previše. Važno je napomenuti da ova odluka ni na koji način ne utječe na njegov blizak odnos s obitelji.

Preporučujemo