Poznati albanski biznismen Ćazim Osmani, posebno voli pjevačice. Čini se da njegova preferencija u romantičnim partnericama leži na ženama koje posjeduju sposobnost pjevanja, jer on stalno gravitira prema njima. Njegov opsežni popis bivših ljubavnika sastoji se prvenstveno od pojedinaca iz sfere popularne glazbe. Iako ostaje neprovjereno, nagađa se da je Jelena Vučković, kći Goce Božinovske, također bila u ljubavnoj vezi s njim u nekom trenutku.

Prije nekoliko godina jedna je fotografija uhvatila kćerku Goce Božinovske u veselom zagrljaju s Ćazimom, pa su mnogi naveli da se radi o novopečenoj pjevačici koja je osvojila njegovo srce. Ipak, par nije ništa potvrdio, ostavljajući prostora za mogućnost da se radi samo o traču. 2011. Ćazimova veza sa zanosnom Novosađankom postala je glavna priča, dominirajući medijima. Uočeni su kako uživaju na luksuznoj jahti u Hrvatskoj, a albanski ju je poduzetnik obasuo raskošnim zlatnim nakitom i dijamantima. Za to vrijeme Nataša Bekvalac, koja je u to vrijeme hodala s Albancem, suočavala se s negativnim pričama i kritikama, čak je izazvala napetost i kod vlastitih roditelja koji su odbijali razgovarati s njom.

Prije nego što je njegova bivša djevojka Manda Popović krenula u napad, Ana Nikolić imala je kratku ljubavnu vezu s Osmanijem. Incident je na kraju došao do suda, no situacija se brzo sredila. Ubrzo nakon toga pojavile su se poruke između Nikolićeve i Azima u kojima se otkriva njezino žaljenje zbog njihovog intimnog susreta. Unatoč dva desetljeća braka, pozornost albanskog poduzetnika plijenila je i folk pjevačica Sanja Maletić. To je dovelo do žestoke internetske svađe između njih dvoje. Vjerujući da će njihova veza ostati tajna, skovali su plan da izrežiraju ili iskonstruiraju Sanjin nastup u Hrvatskoj kao priliku za susret. Nakon žestoke svađe, Sanjin suprug Ljubiša napustio je zajednički stan nakon što je otkrio ljubavna pisma. Azim se nakon neuspješnih veza s renomiranim pop zvijezdama okrenuo manje poznatim pjevačicama. Naime, dokumentirao je nastupe Nataše Matić, folk pjevačice koja je nekoliko godina provela radeći u inozemstvu. Njezina stručnost ležala je u nastupu na rimskim vjenčanjima, što je poslužilo kao značajan faktor u dobivanju Felixova odobrenja.

Teodora Džehverović izazvala je veliko zanimanje sudjelovanjem u reality showu Zadruga. Tijekom njenog boravka u showu kružile su priče o njezinoj vezi s kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, a posebno vezano uz njihovo zajedničko druženje u Poreču. Iako su objavljene slike Osmanijeve jahte i hotela, pjevačica je oštro zanijekala bilo kakvu ljubavnu vezu, navodeći da Osmanija doživljava kao očinsku figuru. I samom Osmaniju je bilo zabavno što ga je Teodora oslovila s ocem, ali je cijenio njezino poštovanje prema njemu.

Preporučujemo