Ceca, najistaknutija ličnost na Balkanu, stalno je predmet pažnje javnosti, a svi jedva čekaju da zavire u njen privatni život. No, detalji o Cecinoj romantičnoj povijesti prije veze sa Željkom Ražnatovićem su oskudni. Vrijedi napomenuti da početna ljubav Cece Ražnatović nije bio njen sadašnji suprug, s kojim ima dvoje djece, već proslavljeni nogometaš koji je u to vrijeme slovio za prilično šarmera.

Fokus ove priče vrti se oko Vladana Lukića, bivšeg igrača Crvene zvezde, koji je 1989. godine uplovio u ljubavnu vezu s poznatom balkanskom divom. Sa nepunih 16 godina ona se upustila u vezu, dok je on imao 18 godina. . Kružile su glasine da se par namjerava zaručiti; no planove im je poremetio poziv bivšeg jugoslavenskog reprezentativca nakon godinu dana u vojsku. Zbog toga su donijeli zajedničku odluku o prekidu veze. Mediji su nakon toga prenijeli da je dotična diva Ceca pjesmu “Da ga vidim” posvetila Vladanu.

U jednom beogradskom restoranu bivši nogometaš je prije nekoliko godina ugostio vjenčanje svoje kćeri Sare. Sara je izrazila želju da joj na svadbi gostuje najpoznatija balkanska zvijezda i želja joj je ispunjena. Nakon nastupa, Ceca se na trenutak osvrnula na svoju duboku emotivnu vezu s Lukićem.

Nogometaš je u jednom intervjuu iz 2009. duhovito spomenuo svoju 30-godišnju vezu s Vladom i kako je otpočetka znao da se treba zabavljati s pjevačicom. Ceca je, u šali, uvažila Sarin zahtjev da on pjeva i prokomentirala divno držanje voditelja. “Tijekom naših tinejdžerskih godina iskusili smo ljubav koja se duboko osjećala. Naša mladolikost omogućila nam je da stvorimo snažnu vezu i njegujemo prijateljstvo koje je trajalo nekoliko godina. Ne sjećam se detalja kako je to završilo i tko je inicijator rastave, ali vjerujem da su takve pojedinosti beznačajne. Životi su nam krenuli različitim putovima, što je i prirodno, budući da su nam nedostajali zajednički interesi i iskustva.” – prokomentarisali su svojevremeno.

Vladan Lukić se u razdoblju bombardiranja našao igrajući za francuski klub Metz s kojim je imao zadovoljavajući ugovor. Međutim, nije se mogao natjerati da nastavi igrati nogomet u tako izazovnom razdoblju za svoju domovinu. Zbog toga je donio tešku odluku da raskine ugovor i vrati se u Srbiju. Nakon toga proveo je godinu dana igrajući u Grčkoj prije nego što se konačno povukao iz profesionalnog nogometa u dobi od 30 godina. Značajno je da je neko vrijeme bio i na mjestu predsjednika Zvezde te se čak pojavio kao kandidat za predsjednika kluba Nogometni savez Srbije.

Preporučujemo