Godine 2018. voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, pjevač Željko Joksimović, donijeli su odluku da se iz svog stana na Vračaru presele u otmjenu rezidenciju na Senjaku. Ovu luksuznu nekretninu kupili su od svojih bliskih poznanika Ivane Mišković i Gorana Karića. Prema pouzdanim izvorima, par je ovu cijenjenu nekretninu u Beogradu stekao za 2,5 milijuna eura. Osim toga, dodijelili su znatan iznos novca kako bi prilagodili i ukrasili kuću prema svojim osobnim preferencijama.

Prije nekoliko godina Jovana i Željko Joksimović donijeli su odluku da napuste stan na Vračaru i presele se u spektakularnu rezidenciju na Senjaku. Supružnici su ovu velebnu kuću kupili od svojih poznanika, Ivane Mišković i Gorana Karića, za iznos od 2,5 milijuna eura, bez troškova oko uređenja interijera. Mina Joksimović, Željkova kćerka iz prethodnog braka, često se angažuje na društvenim mrežama, redovito dijeleći fotografije nastale u okvirima njihovog prebivališta.

S glazbenim talentom prenijetim od slavnog oca, Mina Joksimović uživa u društvu elegantnog bijelog klavira. Kao svaka mlada i atraktivna žena, prepušta se snimanju selfija, a savršen ambijent za to otkrila je u prostranoj i suvremenoj kupaonici koju krase velika ogledala. Fotografije jasno prikazuju kuću s mramornim podom i ukrašenu raskošnim, suvremenim namještajem. Prisutnost kamina i pozamašnog ogledala dodatno povećavaju raskoš prostora. Osim toga, Joksimovići se mogu pohvaliti i velebnom vilom s prostranim bazenom, kojom je Mina već oduševljavala tijekom toplih ljetnih mjeseci.

Željkova kuća je popularno mjesto okupljanja njegove uže obitelji, koju čine otac Branislav, majka Vesna i brat Saša. Središnja točka njihovih posjeta je blagovaonica, ukrašena velikim prozorima s jedne strane i zidovima od opeke. U blaženom bračnom stanju Željko Joksimović život dijeli s voditeljicom Jovanom, a zajedno su blagosloveni s troje djece – Anom, Srnom i Kostom. Željko je prije sadašnjeg braka iz bivše zajednice s bivšom suprugom Vesnom dobio kćer Minu.

Preporučujemo