Aleksandra Prijović posljednjih je mjeseci postala istaknuta ličnost regionalnih i domaćih medija. Njezina izvanredna postignuća izbacila su je na prve stranice naslovnica brojnih časopisa. Aleksandra Prijović je postigla nešto što se čini nedostižnim za bilo koga drugog. Uspjela je napuniti beogradsku Arenu do posljednjeg mjesta, ne samo jednom, nego nevjerojatna tri puta, digavši ​​priličnu buru iu Zagrebu. Unatoč percepciji da mora uživati ​​u svom ogromnom trijumfu, Aleksandra Prijović ne može potisnuti silne emocije koje je dovode do suza.

Mnogo je rasprava oko mladenačke pjevačice, u rasponu od njezine odjeće za koncerte i odabira pjesama do njezina ponašanja. Osim toga, njezina skromnost bila je tema razgovora. Dok neki umjetnici imaju velike zahtjeve za organizatore događaja, Prija zahtijeva samo jedan uvjet: da atmosfera ostane obiteljska.

Moja obitelj je moj stalni pratilac, prati me gdje god idem. Njihova prisutnost mi je od iznimne važnosti, pogotovo tijekom koncerata. Njihova nepokolebljiva podrška i dobre želje potiču moje nastupe. Nastojim im donijeti radost na sve moguće načine, znajući da su se molili za moj uspjeh. Moji roditelji, baka i djed usadili su mi uvjerenje da su materijalna dobra nepotrebna. Kada me pitaju što mi je potrebno za putovanja, moj odgovor je uvijek jednostavan: voda. Takve je osjećaje Aleksandra nedavno podijelila u intervjuu za Blic televiziju, gdje je ispričala svoja iskustva u Zagrebu.

Usred moje nazočnosti, jedna žena i njezina mala kći su prolazile, njihova točna dob nije bila poznata, možda između 10 i 12 godina. Žena mi je prišla i ispričala svoju priču, izražavajući svoje emocije kroz suze. Otkrila je da je majka petero djece te su se zajedno sa suprugom preselili u potragu za boljim životom. Unatoč njihovim financijskim poteškoćama, uspjela je ispuniti želju svoje kćeri tako što je posljednjim preostalim dinarom kupila ulaznicu za koncert. Prija je izrazila žaljenje, navodeći da da je znala, nikada im ne bi dopustila da kupe kartu te bi njihova posjeta za nju bio velikodušan poklon.

Preporučujemo