Aleksandar Srećković Kubura je istaknuti srpski glumac koji je imao velik utjecaj na trenutnu glumačku scenu. Kako je poznato, više od dvadeset godina trajala je veza Aleksandra Srećkovića Kubure i Marije Savić, koja je rezultirala rođenjem njihova dva voljena sina. Unatoč tome, posljednje godine njihova braka bile su prepune previranja, izazvanih javnim incidentom u kojemu je glumac viđen kako iskazuje ljubav prema znatno mlađoj ženi.

Prema pisanju medija, bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure navodno mu je oprostila nevjeru. Međutim, našla se u sličnoj nevolji, upustivši se u aferu sa starijom osobom čiji identitet ostaje neotkriven. Ne samo da je podijelila kontroverzne fotografije, koje su razotkrile suprugovu umiješanost u javnu obmanu uz producenticu Petru Radivojević, već je o tome otvoreno razgovarala s novinarima.

Prije nekoliko godina primijenio sam tehniku ​​koju je Kubura koristio dok se divno provodio u kafiću. Jednostavno sam replicirao scenarij, iako to nikada nisam učinio tijekom školovanja. Ne nalazim nikakvu zamerku u ovom postupku, jer sam se suzdržala od priča o teškoćama sa kojima sam se tada susrela, a o tome ću se suzdržati i sada, rekla je Marija za „Blic“.

Unatoč nastojanjima da spase brak, Aleksandar Srećković Kubura i njegova bivša supruga na kraju su odlučili prekinuti vezu. Kubura se u izjavi za javnost otvoreno osvrnula na dinamiku njihove bivše zajednice. Marija i ja održavamo srdačan i prijateljski odnos, koji smatram sasvim razumnim. Dosljedno smo radili zajedno u odgoju naše djece, a i sada, unatoč našoj razdvojenosti, nastavljamo to činiti. Ovaj pristup je jedini razuman i odrastao način za snalaženje u ovoj situaciji.

Preporučujemo