Znatiželja medija prema potomcima Tamare i Aleksandra Vučića eksponencijalno je porasla zbog majčine sklonosti da fotografije svojih potomaka dijeli na društvenoj platformi Instagram. Do porasta pažnje došlo je nakon što je prva dama Srbije podijelila snimku na kojoj ona i njezin prijatelj životinja uživaju u slobodnom vremenu kod kuće. Tamara je otkrila i da njezin mali sin Vukan ima široku lepezu interesa, zbog čega njeguje svaku priliku da ga obrazuje i odgaja. Fotografije koje distribuira služe samo kao dodatni dokaz autentičnosti njezinih osjećaja.

Tamara Vučić i njezin sin Vukan uspjeli su tmuran i mokar dan pretvoriti u ugodnu i intimnu zabavu za sebe. Tamara je nakon toga djeliće s te prigode podijelila na svojim profilima na društvenim mrežama. Kao prva dama Srbije, Tamara Vučić često objavljuje fotografije sa službenih putovanja, ali i snimke iz privatnog života, gdje uživa sa sinom Vukanom. U središtu Tamarinog svijeta je njezin šestogodišnji sin Vukan. U raznim je medijskim istupima isticala kako joj je njegovo obrazovanje na prvom mjestu, te da joj je njegovo odgajanje izvor neizmjernog zadovoljstva i zabave.

Nema sumnje da je Tamara predana majka puna ljubavi koja se trudi osigurati da njezin sin ima pristup svim potrebnim alatima za uspjeh. Ona koristi svaki trenutak slobodnog vremena da ga provede s njim, a kao rezultat toga može se vidjeti kako zajedno uživaju u raznim zabavnim, kreativnim aktivnostima.

Tijekom tmurnog vikenda mama Tamara i njezin sin Vukan otkrili su izvrsnu metodu kako melankoličnu atmosferu pretvoriti u atmosferu sreće i produktivnosti. Pomoću malog bežičnog pisača i pametnog telefona izradili su naljepnice za staklene posude s nazivima raznih biljnih začina. Snimka obitelji Vučić prikazuje taj proces, a mama Tamara vodi brižljivog sina koji vješto obavlja svoj dio zadatka.

Preporučujemo