U doba društvenih medija brojni video isječci obiluju. Posebno jedan, koji danas predstavljamo, brzo je postao viralan i kružio raznim platformama. Snimka prikazuje par s TikToka, a izazvala je kontroverze i podijeljene reakcije gledatelja. U videu supruga Sismai Avelar otkriva da joj suprug zabranjuje izlazak iz kuće u odjeći po vlastitom izboru. Avelar je majka četvero djece, supruga i kreatorica digitalnog sadržaja, a njezin video izazvao je značajnu pozornost.

Video prikazuje proces djevojke koja se sprema za izlazak s prijateljicama. Viđena je u majici bez rukava i uskim trapericama koje naglašavaju njezin izgled. Unatoč tome, nije ni slutila da će njezin suprug izazvati pomutnju, koju bi neki mogli smatrati neozbiljnom. Sismai je podijelila video svoje svađe sa suprugom. Na njezin prijedlog da se pridruži njezinim prijateljima na piću, odmah se razljutio i uzvratio nelagodom, rekavši da pića ima kod kuće. Nakon kratke razmjene, našao se na izlazu, gdje je ispitao njezino ruho prije odlaska. “Misliš li stavrno da izlaziš takva?” upitao. „Polugola, otkrivaš svoje tijelo?

Avelar je pokušala uvjeriti svog supruga da je njezina košulja namjerno dizajnirana da otkrije njezine trbušne mišiće. Međutim, njezin suprug nije htio prihvatiti njezino objašnjenje i ostao je neuvjeren. “Ne ideš ti nikamo” – odlučno je rekao, uz tvrdnju da jedini može uočiti što se događa. Nakon svoje izjave, nastavio ju je dizati na rame i skinuti s okvira.

@datdiazcouple

How can I stay angry after this 😅 #marriage #couplestiktok #humor #husband #wife #love #fyp#CapCut

♬ Pose (feat. Lil Uzi Vert) – Yo Gotti

Nasuprot tome, Sismai je u svom videu ispričala da je uspješno uzela svoj i otišla od kuće odjevena u odjeću po svom izboru. Snimka je izazvala različite reakcije, a najintenzivnije su reagirale žene koje su izrazito negodovale govoru govornika. “Očito je da je njegova naklonost prema tebi iskrena, a njegova briga ugodna i ohrabrujuća osobina.”, “Nije u njegovoj moći diktirati vaše postupke ili odijevanje.” – glasili su samo neki od komentara.

Preporučujemo