Unatoč brojnim zluradim komentarima na raznim društvenim mrežama, veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić i dalje se odvija svojim životom. Brojne obožavateljice bračnog para teško su se pomirile s njihovom razdvojenošću, koju je dodatno zakomplikovala nova veza Lazara Ristovskog sa znatno mlađom Anicom Lazić.

Ljubavna veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić naišla je na popriličan broj omalovažavajućih komentara. Unatoč tome, čini se da par, koji su oboje glumci, ne obraća mnogo pozornosti na takve kritike. Već prvog zajedničkog dana uživao je u zrelosti i iskustvu koje Anica posjeduje, dok je i sam bio očaran njezinom naivnošću, osjećajnošću i ljepotom. U njihovim se očima činilo da ništa i nitko nikada ne može stati između njih. No, vrijeme će pokazati što se može dogoditi u budućnosti ako pokleknu pod pritiscima medija, špekulacijama ili utjecaju Lazarovih nasljednika. Za sada se čini da sve među njima ide kako treba.

Dokaz da je veza između Lazara Ristovskog i Anice Lazić uspješna je jednostavna činjenica da je par nerazdvojan. Građani glavnog grada često ih viđaju zagrljene dok šetaju Knez Mihailovom ulicom. Često putuju zajedno, posjećujući razne znamenitosti diljem zemlje. Ne tako davno poslovno su putovali u Novi Sad i Arhiv Vojvodine, što je dokumentirano fotografijama.

Vidljivo je da su glumac i njegova 39 godina mlađa partnerica zadovoljni u vezi. Njihovi su izrazi lica obilježeni beskrajnom srećom i sve vrijeme ostaju ruku pod ruku. Vjerojatno su uživali u posjetu jednom od popularnih restorana u Vojvodini i uživali u ukusnoj kuhinji u ponudi. Lazar je odlučan cijeniti svaki trenutak sa svojom drugom ljubavlju, a unatoč negativnim primjedbama koje su uputili, ona ga prihvaća onakvim kakav jest.

Preporučujemo