Marija Šerifović potječe iz obitelji koja voli glazbu. Njezina majka Verica prenijela je svoje vokalne sposobnosti na Mariju, no Marija se odlučila baviti drugim žanrom. Ipak, Marijin izniman glazbeni talent rijetko je i dragocjeno bogatstvo koje je prepoznala ne samo javnost u Srbiji, već i cijela industrija zabave. Objavila je brojne albume koji su postigli veliki uspjeh, natjecala se na Euroviziji i predstavljala Srbiju na njenom vrhuncu. Nadalje, brat Marije Šerifović, Danijel Popović, široj je javnosti postao poznat kao sudionik “Operacije trijumf”, a poput svoje sestre aktivno je uključen u glazbenu industriju.

Danijel je gostovao u još nekoliko reality showova, a osim glazbenog talenta, pokazao je i svoje impresivno imitatorsko umijeće. To je zainteresiralo domaću publiku koja ga je prvi put upoznala, te je rasla znatiželja za otkrivanjem daljnjih detalja o njemu. Iako je prvenstveno poznat po svojoj karijeri pijanista, osnovao je i svoju školu pjevanja. Otkako se prvi put pojavio na sceni 2008. godine, postoji velika količina znatiželje oko njegovog odnosa s njegovom polusestrom.

Mnoge zanima veže li njih dvoje blizak odnos te postoje li planovi za potencijalnu suradnju ili duet. Marija je gostujući u emisiji Slavice Đukić Dejanović potvrdila da između nje i Danijela na neki način nema sporova. Prema Marijinim riječima, Danijel je plod izvanbračne zajednice, proizašle iz ljubavi njezina oca Rajka. “Ne mogu se sjetiti točne osobe koja me obavijestila o postojanju mog polubrata. No, vjerujem da je to bila Draginja, koja je slučajno Rajkova majka.

Unutar moje obitelji nikada nismo bili vješti u pronalaženju najučinkovitijih i najnježnijih metoda komunikacije. Umjesto toga, skloni smo biti vrlo iskreni, čak i ako to uzrokuje nelagodu. Po mom mišljenju, ovaj pristup je razuman.” – kazala je Marija svojevremeno, a zatim dodala: “Ja sam u tom trenutku preuzela ulogu skrbnice svog mlađeg brata, kao njegova starija sestra.” Marija je dala čvrstu izjavu da se svi koji s njom dijele genetsku vezu mogu osloniti na njezinu nepokolebljivu potporu, nepopustljivu moć i moćnu zaštitu.

Preporučujemo