Od trenutka kada je Milica Pavlović debitovala na sceni Granda, bilo je jasno da je predodređena za zvijezdu. Kolege Milici Pavlović bile su među onima koji su joj predviđali trenutni uspjeh. Unatoč njihovim izazovima, ustrajala je uz podršku djeda i bake Rade i Vladimira koji su je odgajali nakon razvoda roditelja. Zbog očeve preženidbe i boravka u Švicarskoj, on nije bio uključen u njezin odgoj i obrazovanje.

Svoj osobni rast i uspjeh Pavlović pripisuje isključivo pokojnim baki i djedu. O svom ocu Dragoslavu rijetko je govorila, a mnogi su se zapitali o njihovom odnosu nakon godina razdvojenosti, jer je svoje formativne godine provela u Bunibrodu. Tijekom proslave 31. rođendana Milica Pavlović razgovarala je s novinarima o raznim temama, pa tako i o svom ocu.

Estradna umjetnica je otkrila da su je otac Dragoslav i njegov suprug večer prije rođendana počastili tortom, što ju je neizmjerno obradovalo i usrećilo. Bilo je to dirljivo iznenađenje zbog kojeg se osjećala kao najsretnija žena na svijetu. Proslavi Miličinog rođendana pridružio se i otac s maćehom. Milica ga opisuje kao vrlo skromnog, često vodi konstruktivnim razgovorima ili čak nesuglasicama. To je zato što izbjegava koristiti Miličin status svoje kćeri u svoju korist.

Obitelj nije navikla primati poseban tretman ili usluge, osim od onih iz okolne zajednice. Milica priznaje da ponekad bude frustrirana zbog oca kada u određenim situacijama ne otkrije njihov obiteljski odnos. Unatoč tome, Miličin otac je ponosan na nju, iako bi volio da ona radi nešto konvencionalnije od 8 do 15 sati, a ne da bude pjevačica. Ove izjave opovrgavaju sve glasine o zategnutim odnosima između Milice i njenog oca.

Preporučujemo