Rada Manojlović se u nedavnoj izjavi za medije pozabavila temom koja najviše plijeni pažnju javnosti – odnosom sa Harisom Berkovićem. Otkrila je zamršenosti njihovog prvog susreta i kako se njihov odnos odvijao.

Rada je ispričala kako ju je nazvao prijatelj Žika i usputno primijetio: “Hej, ti pjevaš, je li? Samo da znaš, to je dečko iz Bosne”. Čim je čula da se spominje neko iz Bosne, odmah je znala da je to Haris Berković. Ta ju je spoznaja ispunila radošću i protumačila ju je kao značajan znak. Kako je Rada napravila mali pokret prema njemu, Haris je uzvratio uzbuđenje. Počeli su razmjenjivati ​​poruke, pronalaziti dodirne tačke u glazbi i tada je njihovo istinsko povezivanje počelo.

Nadalje, Rada je ispričala nezaboravan susret na aerodromu s bivšim partnerom Momirom Gajićem, koji je košarkaški agent. Nakon tog susreta putevi im se više nikada nisu ukrstili. Rada je uz osmijeh ispričala da je upoznala Momira, njegovu suprugu i njihovo dijete, ali da kasnije nisu imali susrete. Iskreno priznanje Rade Manojlović nudi pogled na njezino emocionalno putovanje i osobnu povijest s Harisom Berkovićem, a istovremeno rasvjetljava njezina prošla iskustva vezana uz Momira Gajića.

Par koji čine Rada Manojlović i Haris Berković postao je jedan od najpraćenijih parova u krugu domaćih javnih ličnosti. Njihova romantična veza brzo je zaokupila interes i medija i obožavatelja koji su nestrpljivo tražili svaku zamršenost njihove veze. Rada i Haris nerijetko su pokazivali svoju snažnu povezanost i veselje na zajedničkim javnim nastupima. Viđani su jedno uz drugo u raznim prilikama, uključujući događaje, koncerte i društvena okupljanja, što je potaknulo nagađanja o dubini njihove ljubavi jedno prema drugome.

Preporučujemo