Nakon trajne zajednice duge više od tri decenije i devet godina, brak Duleta Savića i Marine Rajević svedoči o njihovoj nepokolebljivoj posvećenosti. Blagoslovljeni radošću dvojice sinova, dvije snahe i sve većeg potomstva petoro unučadi, Dule i Marina nastavljaju da njeguju i uzdižu jedno drugo, baš kao što su to činili na blaženim počecima njihove ljubavne priče. Upravo zbog toga brak Duleta Savića i Marine Rajević Savić na glasu je po izuzetnoj harmoniji.

U mladosti, fudbaler i novinarka su ušli u romantičnu vezu, koja je na kraju dovela do njihove odluke da se venčaju. Rezultat njihove zajednice su njihova dva sina, koji su postali ponos i dika njihove trajne veze, koja jača svake godine. “Vjerujući u višu silu, svjesna sam da se svaki događaj odvija u skladu s božanskim planom. Naš susret je, nesumnjivo, najljepša pojava koja nam se mogla dogoditi.

Neshvatljivo je zamisliti alternativno postojanje, lišeno našeg slučajnog susreta. Izražavamo našu srdačnu zahvalnost božanskom i čvrsto vjerujemo da je naš susret blagoslov bez premca. Postupajući po ovom dubokom osjećaju, svjedočimo obilnim nagradama koje naši napori donose” – prikladno je artikulirala Marina, koja je susrela svoju srodnu dušu sa nepunih osamnaest godina.

Brak Duleta Savića i Marine Rajević Savić je neprobojan ni za kakve prepreke, osim za nepokolebljivu privrženost bivšeg fudbalera FK Crvena zvezda. Zaključak je napravljen na osnovu šaljive opaske Duleta u razgovoru sa kolegom Vladimirom Petrovićem Pižonom. Prema razgovoru bivše fudbalske zvezde i prijatelja, navedeno je da muškarac ima sposobnost da se zaljubi više puta, čak i u više partnera. Međutim, kada se čovek zaljubi u Zvezdu, to postaje doživotna obaveza. Ova izjava je stekla popularnost na društvenim mrežama i često je pominju fudbalski entuzijasti, posebno navijači Crvene zvezde.

Preporučujemo