Bivši suprug popularne Goce Tržan, Ivan Marinković kao gost emisije odgovarao je na razna pitanja voditeljice i publike, bez ustezanja zadirući u svoju privatnost. Većina se pitala hoće li se Ivan doista uskoro oženiti, a on je to potvrdio prije nego što je otkrio da obnavlja vezu s kćeri Lenom koju ima u braku sa poznatom pjevačicom.

Na samom početku emisije postavljeno mu je pitanje je li konačno počeo komunicirati s njom i rekao je : “Da, sve je u redu.”. Bivši suprug Tržanove nije želio otkrivati pre​​više informacija, a ranijih godina bunio se kako pjevačica ne dopušta da dovoljno viđa svoju nasljednicu, a sada, očito nakon toliko vremena, pokušava pronaći rješenje i očito su naporili urodili plodom.

Nakon Ivana, Goca je pozvana da kaže koju riječ, ali nije bila baš dobra u tome. “Stvarno mi je žao, ali ne mogu o tome, to je osobna stvar. Neću iznositi te detalje, a kćerka me nije ovlastila da o njima pričam, to je njen privatni život” – rekla je Goca koja nije krila razloge razvoda od Ivana. “Razveli smo se jer je Ivan bio neradnik, kockao je i potrošio svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer je često bio pijan i razveli smo se jer me ponizio i napravio scenu dok je bio pijan, što mogu posvjedočiti mnogi naši prijatelji… ” – kazala je.

“Bila je je bespomoćnost bez presedana. Osjećala sam se beznadno, nemoćno i bezvrijedno. Nisam znala kuda da idem, a najčešća sam pokušavala sa emocionalnom ucjenom: “Ako ne prestaneš piti i kockati, razvest ćemo se” – dodala je te otkriva da većinu vremena nije bilo učinka nakon njenih pokušaja da izmjeni situaciju u njihovom braku.

Preporučujemo