Suzana Mančić, pjevačica iz Srbije, postala je poznata kao pjevačica, glumica i voditeljica. S 18 godina započela je karijeru pjesmom Ogledalce ogledalce, nakon čega se okušala u vođenju raznih zabavnih programa. Nekoliko je godina vodila televizijsku emisiju koja je uključivala izvlačenje dobitnih srećki i zbog toga su je često nazivali “loto djevojkom”. S obzirom da u to vrijeme nismo imali bogatu programsku šemu kakva je ona danas, pred malim ekranima bi se okupljale čak čitave porodice koje su pratile njenu emisiju, što je svakako rezultiralo time da Suzana za kratko vrijeme stekne veliku popularnost. 

Kako je njen život zaokupljao sve veću pozornost, mediji su bili zainteresovani za detaljima iz privatnog života, a po tom pitanju poznato je da je bila u braku s članom uglednog glazbenog sastava Sedmorica mladih, s njim je dobila dvije kćeri, ali se od njega razvela i kasnije rekla da je bila žrtva ponižavanja i psihičkog zlostavljanja. On je potpuno utjecao na njezino samopouzdanje i nekoliko godina od samog prekida, Suzani je trebalo mnogo truda da svoju prošlost ostavi iza sebe.

Danas je u braku s grčkim biznismenom Simicom, ali par i dalje živi u različitim rezidencijama, ona u Beogradu, a Simica u Ateni, iako i Suzana veoma često posjećuje Grčku. Ovakav stil odnosa za nju je idealan jer joj omogućuje da provodi dosta vremena sa svojim društvom umjesto da sama prebiva u njegovom domu.

Unatoč već punih 66 godina, Suzana i dalje izgleda lijepo te i dalje fascinira ljepotom i karizmom koju posjeduje, a čak i mlađe žene mogu pozavidjeti na njezinoj vitkoj figuri. Trenutno je otkrila metodu kojom je smršavila za više od 15 kilograma, a riječ je o dijeti koja se sastoji od dva odvojena obroka i večere koja se sastoji od ribe ili govedine te zelene salate. Kako Suzana ističe, najvažnija stvar je topla šalica limuna ujutro i međuobrok od krastavaca.

Preporučujemo