Emir Habibović i Tamara Selimović jučer su obilježili rođendan svoje kćeri priredivši zabavu kojoj su prisustvovali razni pop-kulturnjaci. Jedna od zapaženih nazočnih bila je Goca Šaulić, udovica pokojnog Šabana Šaulića, koji je slovio za legendu narodne glazbe.

Uvijek zanosna Goca na slavlje je stigla sa svojim društvom i dok je sve ljubazno pozdravljala s osmijehom, na licu Šabanove udovice bio je vidljiv izraz lica, kakav je i običaj na ovakvim okupljanjima, što je govorilo da još nije u potpunosti prihvatila realnost pjevačevog odsustva. Unatoč evidentnoj tuzi koja se ogledala na Gordaninom licu, neki su joj zamjerili da nije “idealna udovica” zbog izbora odjeće na proslavi Habibovića.

“Dušebriznici” su zapazili odijevanje Goce Šaulić i brzo su se oglasili na društvenim mrežama kako bi iznijeli svoje mišljenje. Neki su tvrdili da je outfit bio skromniji dok je njen suprug Šaban bio živ. Ipak, vrijedi napomenuti da je dotična haljina imala čipkaste naglaske koje su neki možda smatrali provokativnima. Unatoč tome, dužina haljine bila je više nego primjerena, a Goca Šaulić čak je nosila i šal kako bi prikrila sporne dijelove.

Nakon Šabanove smrti, Goca je odlučila da živi povučeno. Dane provodi s djecom i unucima koji čine sve kako bi joj vratili radost u život. Nakon smrti supruga, Goca je o njemu govorila s puno ljubavi, opisavši ga kao izuzetnog oca i djeda. Napomenula je i da je on bio stabilan partner u njihovom braku koji joj je povjerio i svoju karijeru i odgoj njihove djece. Goca je smatrala da je to poverenje opravdala na pravi način i očigledno je da u njenom izboru odjeće nema ništa sporno.

Preporučujemo