Petar Strugar, poznati glumac koji je svojim raznolikim ulogama osvojio srca domaće publike, prije više od šest mjeseci okončao je brak razvodom od supruge Olje. Nakon zajedničke odluke da se raziđu, par je sporazumno okončao brak i nastavio održavati prijateljstvo. Međutim, u posljednje vrijeme Strugar se ponovo našao kao glavna tema svih medija, a njegov odnos zaokupirao je pažnju javnosti. 

Kako prenose mediji, ljubavna veza Petra Strugara i Nine Nešković započela je prije nekoliko mjeseci tijekom njihove suradnje na predstavi u Narodnom kazalištu. Navodi se da su dvoje umjetnika, koji su prije bili samo poznanici, ali shvatili su da postoje međusobni osjećaji dublji od običnog prijateljstva te su počeli nedostajati jedno drugom. Ova vijest razveselila je brojne njihove kolege, a obožavatelji ovog dvojca su je toplo primili.

Petar i Nina proveli su dosta vremena surađujući od početka godine. Također su bili zauzeti pojedinačnim projektima snimanja. Prije odlaska na dvomjesečni godišnji odmor, s javnošću su podijelili prekrasne vijesti, posebice u vezi s dodjelom godišnjih nagrada održanoj u Narodnom kazalištu. Među cijenjenim nagrađenima bila je i Nina, kojoj je “Petar Banićević” odao priznanje za izvanredne izvedbe u ulozi Sonje u Tolstojevom “Ratu i miru” u režiji Borisa Liješevića i Eme u “Malim stvarima koje život znače” u režiji Andrej Nosov, a napisao Lorenc Marone.

Prema uvriježenom mišljenju, upravo je ovom prigodom Petar prvi čestitao Nini iza kulisa. Petar je tijekom godina dobivao razna priznanja od svoje matične tvrtke. Nedvojbeno je da oboje od njih posjeduju nesvakidašnji talenat u svom poslu, kako smatraju i sami kritičari. Njihova zajednička strast i želja za većim potvrđivanjem i dokazom svojih vještina spojila ih je kao par. Prema nagađanjima koja trenutno kruže medijima, čini se da će veza Petra Strugara i Nine Nešković napredovati uz obalu, tačnije u Budvi gdje Petrova obitelj ima imanje. Ovo je iznimna prilika za mladu glumicu da se upozna s najmilijima svog odabranika.

Preporučujemo