Ljubav Nede Ukraden prema modi je neosporna, a njen smisao za modu uvijek je ispred svih. Modni stručnjaci požurili su pohvaliti njen jedinstveni stil, zbog čega su je dizajneri i kreatori jedva čekali imati u prvim redovima svojih revija. Često je pozivaju na modna događanja koja rado posjećuje iz svog čistog obožavanja mode. Kao rezultat toga, javnost uvijek bude opčinjena Nedinim modnim odabirom, koji ona ujedno pokazuje i na svom Instagram profilu gdje ima odličnu komunikaciju sa svojim pratiteljima.

Neda u svojim porukama često dobiva upite svojih pratitelja o tome gdje je kupila pojedine artikle i koliko ih je platila. Uživa dijeliti svoje modne savjete sa svojim obožavateljima, često uključujući oznake dizajnera i brendova koje nosi u svojim objavama. Osim toga, nije tajna da ona uživa surađivati ​​s umjetnicima u usponu i rado pomaže onima za koje vidi da imaju potencijal modelirajući njihove unikatne komade.

Iako je stil Nede Ukraden često oplemenjen komadima nabavljenima u inozemstvu, njihova cijena je malo važna u usporedbi s brigom koju vodi o održavanju svog izgleda. Nedin izgled uvijek karakteriziraju dobro definirane noge, uglađeno lice, uredna kosa i nokti te zavidna silueta usporediva s mnogo mlađim ženama od sebe.

U mladosti je bila poznata po tome što je izlazila iz svoje zone komfora i činila pogreške. Njena omiljena odjeća izvan pozornice bile su kratke hlače, osobito one kraće koje su malo ostavljale mašti. Ipak, njena sposobnost da ih nosi s gracioznošću i elegancijom učinila ju je trenutno modnom ikonom. Obratite pozornost na to kako se njene kratke hlače savršeno uklapaju u cjelokupni ansambl.

Preporučujemo