Početkom prethodne godine poznata pjevačica Jelena Karleuša izazvala je veliku buru kada je objavila da se razvodi s Duškom Tošićem, bivšim nogometašem, s kojim je prethodno bila 14 godina.

“Nakon 14 godina braka, Duško i ja smo se dogovorili da prekinemo našu vezu. Nažalost, više se ne smatra članom naše obitelji.” – kazala je svojevremeno, te je u izjavi istaknula da će pravne stvari rješavati sporazumno. Sva njihova imovina već je prebačena na njihove dvije kćeri, Niku i Atinu, nad kojima je ona dobila puno skrbništvo. Iako do nedavnog intervjua za srpski Story nije govorila o detaljima njihova razvoda, otkrila je da još nisu okončali postupak.

Mediji trenutno vrve špekulacijama o bračnom statusu Karleuše i njenog supruga. S druge strane, mediji su ovih dana fokusirani na njen odnos sa Zoranom Birtaševićem. Jelena Karleuša poznata je kao altruistična prijateljica, koja u svom pretrpanom rasporedu pazi da odvoji vrijeme za svoje najdraže. Ne samo da ih prati na putovanjima, nastupima i gostovanjima, već i Zorana Birtaševića srdačno prima u svoj dom.

Nedavno je dugogodišnji prijatelj i saradnik Jelene Karleuše na društvenim mrežama podijelio fotografiju njene dvorišne oaze. Naslov fotografije sugerira da je bio u procesu pisanja pisma. No, ako ste se nadali vijestima o romantičnoj vezi, bit ćete razočarani. Jelena je presretna što u svom životu ima nekoga tko joj je odan u najvećoj mjeri. Vjeruje da je taj osjećaj prijateljstva ljepši i ispunjeniji od romantične ljubavi.

Njene dvije kćeri, Atina i Nika, također obožavaju Zorana, a neki Jelenini pratitelji nagađaju da bi ovaj prijatelj mogao postati novi član obitelji, dok neki pak sugeriraju da Jelenino nježno ponašanje prema njemu ukazuje na romantične osjećaje. Međutim, nije jasno je li to točno. Ono što znamo je da su Jelena i Zoran Birtašević u predivnom odnosu, a njihovu bliskost dokazuje i priložena fotografija.

Preporučujemo