Glumica Anđela Jovanović i sportaš Mihail Dudaš nedavno su se vjenčali i konačno ozvaničili svoju dugogodišnju vezu. Par je svoj poseban dan odlučio proslaviti na ogromnom imanju u Krčedinu, gdje su pozvali samo najbližu rodbinu i prijatelje. Ceremonija je održana u tajnosti, a prisustvovala je samo nekolicina odabranih, prenose lokalni mediji.

Unatoč njihovoj društvenoj prirodi i stalnom druženju, žudjeli su za privatnijim i osobnijim iskustvom ovog dana. Imanje krasi zelenilo, bujno cvjetajuće drveće i trava, a prema bazenu vodi kameni put. Anđelina sklonost dekoracijama bila je prilično skromna jer je sve aspekte svela na minimum. Kao takvi, stolovi i okolina bili su jednostavno uređeni. Unutar dvorišta bila su samo dva do tri stola namijenjena za goste koji su prisustvovali svadbi, iako je ukupan broj nazočnih bio dvadesetak.

Prema izvoru “Blica”, Anđela i Mihail su radije odlučili da svadba ostane zatvorenog tipa. Unatoč tome što se vijest na kraju pročula, Anđela nije htjela dopustiti da joj to pokvari poseban dan. Mladenci su se oslanjali jedno na drugo kako bi izdržali neočekivanu pažnju, znak podrške koju će jedno drugome pružati kao bračni par. Izvor je dalje objasnio da je par razgovarao o svom vjenčanju u ranoj fazi njihove veze, te su podijelili viziju za njihov poseban dan, koji su uspjeli oživjeti. Oboje kao javne osobe, par i Angelini roditelji željeli su 24 sata privatnosti, bez ikakvih kamera.

Na vjenčanju je naravno bio i Anđelin otac, poznati glumac Gagi Jovanović, a stigao je u luksuznom crnom džipu i bio je vidno raspoložen. S druge strane, njena majka, poznata glumica Branka Pujić, djelovala je gotovo nadrealno. Podsjetimo, Anđela i Dudaš u emotivnoj su vezi gotovo tri godine i isto toliko vremena žive zajedno. Zvijezda “Nečiste krvi” i višestruko nagrađivani, svoj svijet emocija, međusobne podrške i povjerenja počeli su graditi kada su završili master studije u Londonu, a zatim nastavili graditi zajedničku budućnost u Beogradu.

Preporučujemo