Marija Šerifović nadaleko je proslavljena pop pjevačica u našoj regiji, poznata po svojim zadivljujućim vokalnim sposobnostima i emotivnoj prirodi svoje glazbe. Međunarodno priznanje stekla je nakon pobjede na Eurosongu 2007. s pjesmom Molitva, a njena karijera od tada se ubrzala i doživjela takoreći procvat.

Marija je afirmaciju stekla kao članica žirija najpopularnijeg glazbenog natjecanja u regiji Zvezde Granda. Njezin zapažen uspjeh kao mentorica svojim kandidatima, koji je rezultirao njihovim čestim pobjedama, priskrbio joj je reputaciju kao takve. U svjetlu pandemije koja je sada već iza nas, Marija je također uspostavila YouTube kanal koji je prikupio veliki broj pratitelja, što joj je omogućilo stvaranje značajnih prihoda od njenih raznih aktivnosti.

Verica Šerifović, poznata folk pjevačica, svoje je glazbene sposobnosti prenijela na svoju kćer Mariju koja je poznata kao jako privržena svojoj majci. Marija je nedavno svojoj majci kupila stan u istoj zgradi u kojoj i ona sama živi, a njen potez izazvao je oduševljenje njenih fanova. Doznalo se i da Marija ima rezidenciju u Americi, što je dosad bilo nepoznato javnosti. Putem svog YouTube kanala, Marija je dijelila uvid u svoj osobni život, uključujući putovanja, suputnike i hotelski smještaj, a u jednom videu čak je i obišla svoj američki dom te ga pokazala zainteresovanim gledateljima.

Video pod nazivom “Spremamo se za slavu u Americi” do danas je pogledalo više od 200.000 ljudi, a u njemu se pojavljuju Marija i Verica dok pripremaju tradicionalne žitarice i kolače u pjevačicinom stanu u Los Angelesu. Osim demonstracije kuhanja, u videu je prikazan i ukusno uređen Marijin stan koji je pobrao pohvale zbog skladnog i atraktivnog uređenja.

Preporučujemo