Prije nekoliko mjeseci Slađana Milošević, istaknuta jugoslavenska rock glazbenica, susrela se s teškim zdravstvenim problemom zbog kojeg je hospitalizirana. Unatoč narušenom zdravlju, pjevačica je samovoljno odlučila napustiti bolnicu.

Slađana je otkrila da već dulje vrijeme traži liječničku pomoć u Kliničkom centru, a njeno zdravstveno stanje se jako pogoršalo. “Stvari su postale vrlo zamršene” – kazala je.. Slađana je nadalje izjavila da je izašla iz bolnice na svoju ruku, sama se odvažila i da preuzela punu odgovornost za svoje postupke, a to je uradila iako joj je zdravlje u lošem stanju.

Nakon objave fotografije na svom Facebooku, pratitelji Slađane Milošević izrazili su zabrinutost zbog njenog izgleda. Slika je snimljena u njenom domu, a na njoj se nalazila Miloševićeva zapuštene kose i bez šminke, što ju je činilo neprepoznatljivom u usporedbi s uobičajenom javnom slikom dotjerane odjeće, jedinstvenih kostima i šik frizure. Slađana je objavom na društvenim mrežama izrazila sklonost prirodnom izgledu, sve dok ga prate oblikovane noge.

Vrijedi napomenuti da se njen izgled znatno promijenio, a mnogi su primijetili da je nedavno drastično smršavila. Podsjetimo, Slađana je ranije otkrila kako joj je dijagnosticiran Sjorgenov sindrom, autoimuni poremećaj koji se karakterizira kao kronična, upalna i reumatska bolest koja prvenstveno zahvaća oči i usta. 2021. godine iznenada joj je pozlilo i bila je hitno hospitalizirana zbog unutarnjeg krvarenja. S obzirom na naglo pogoršanje njenog stanja, medicinski stručnjaci odlučili su je zadržati u bolnici.

“Prema drugima, čudno sam reagirala na trenutak svoje zdravstvene krize, ali sreća je da sam imala takav stav. Vidjela sam to kao neku vrstu pročišćavajućeg iskustva. Kako nema učinkovitih mehanizama čišćenja, negativni materijal se nakuplja i može se manifestirati na razne načine.” – kazala je Slađana je za Gloriju kada je ispričala da je ono što je proživjela vjerojatno odgovor njenog organizma na stres i sve ono što joj se svojevremeno dešavalo.

Preporučujemo