Po uzoru na svog slavnog oca glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, njegov sin Aleksej proslavio se u estradi. Sa svoje dvadeset dvije godine, Aleksej se već pojavio u raznim produkcijama kao što su “Montevideo Bog te video”, “Senke nad Balkanom”, “Obilježeni u reketu” i “Južni vetar”. Uz to je i stipendist Jugoslavenskog dramskog pozorišta.

Aleksej, sin Dragana Bjelogrlića, u očima mnogih se profilirao kao predani glumac. Njegove izvanredne izvedbe u epizodnim ulogama plijenile su pozornost publike, impresionirale redatelje, a čak su pobrale i odobravanje svog ponosnog oca. Trenutno je Aleksej usmjeren na postizanje profesionalnog uspjeha. Kao član Jugoslavenskog dramskog pozorišta vrlo je angažiran u kazališnom radu, a aktivno sudjeluje i na filmu i televizijskim serijama.

Aleksejeva nedavna nominacija za nagradu za zvijezdu u usponu na Sarajevo Film Festivalu može se zahvaliti njegovom doprinosu u projektu “Mama i tata se igraju rata” gdje je glumio uz Ninu Janković. Ovo postignuće mladom je umjetniku dalo poticaj, a njegovim roditeljima Draganu i Maji razlog za veselje. U obitelji Bjelogrlić već danima vlada dobro raspoloženje, a svi iščekuju kako će slaviti kada Aleksej značajno napreduje u osobnom životu nizajući uspjehe i na poslovnim projektima.

Emocionalno stanje sina Dragana Bjelogrlića za sada ostaje nepoznato. Za medije je odbio komentirati, a u prigodama u kojima se javi govori samo o svojim aktualnim projektima. Što se tiče njegovog romantičnog života, te detalje drži u tajnosti. Međutim, s obzirom na šarm koji vlada u njegovoj obitelji, može se reći da bi mogao imati uspjeha i kod suprotnog spola. Hoće li krenuti očevim stopama i mlad se oženiti te zasnovati vlastitu obitelj, pokazat će vrijeme.

Preporučujemo