Debitirajući 2006. godine, Danijela Vranić vrlo je brzo osvojila publiku svojim primamljivim izgledom, strastvenim nastupima i brojnim hitovima, čime je godinama kasnije stekla titulu “kraljice splavova”. Unatoč svom uspjehu, pozornost je privukla i svojom umiješanošću u skandale prije nego što je netragom nestala. Vranić je bila vrlo tražena, nastupala je na vjenčanjima brojnih poznatih osoba i družila se s uglednim ličnostima. Šuška se da je Aca Lukas bio njena najveća ljubav, a zatim su se rastali.

Kako se navodi, navodno se teško snašla kada je Aca Lukas uplovio u romantičnu vezu sa Sonjom. Nakon toga se okrenula alkoholu, što je rezultiralo debljanjem i prekidom nastupa. Nadalje, navedeno je da je imala zakonskih problema s policijskim službenicima koji su je priveli zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

“Mnogi pojedinci vjeruju da su javne osobe poput strojeva, koje je lako popraviti zamjenom baterije ili ponovnim punjenjem, vraćajući ih u potpuno novo stanje. Ali istina je da se i naše baterije troše, a ja sam najbolji primjer za to. Obeshrabrujuće je što je moja težina tema za svačiju raspravu, unatoč činjenici da je moj debljanje rezultat problema sa štitnjačom.” – kazala je Danijela koja se više puta pokušala vratiti na scenu.

Obiteljska povijest Danijele Vranić nosi fascinantan detalj jer je navodno njena baka bila  glasovita proročica Vanga. Unatoč tome što ju je u ranom djetinjstvu čuvala baka, Vranić je pamti samo kao ljubavnu osobu, a ne kao poznatu proročicu. Izrazila je ponos na svoju baku, ali isključivo kao na baku, a ne proročicu. Vranić je priznala da je oca pitala je li Vanga išta prorekla o njoj i njenoj sestri, no otac je njene upite uvijek odbijao šalama.

Prošlo je dosta vremena otkako smo vidjeli Danijelin javni istup. Nije bila aktivna ni na jednoj društvenoj mreži, a posljednja dostupna fotografija, koju je podijelio prijatelj, pokazuje da se na licu bivše poznate pjevačice vidi više bora, a unatoč tome, i dalje je zadržala svoju ljepotu.

Preporučujemo