Putovanje Jelene bin Drai u Srbiju držalo se u tajnosti, ali nije prošlo nezapaženo. Na Instagramu je objavljena fotografija koja je mnogima privukla pažnju i izazvala iznenađenje. Tijekom posjeta našoj zemlji, jedna od najbogatijih žena slikala se u upečatljivoj zelenoj haljini za glamuroznu publikaciju. Unatoč tome što je majka četvero djece, mnogima je teško povjerovati da je to istina kada je vide. Gdje se Jelena nalazila za vrijeme boravka u Beogradu nije poznato, ali prema pisanju medija, ona je ipak boravila u našoj zemlji.

Partnerica arapskog poduzetnika Saida bin Draija, osim što ostvaruje ulogu majke, stručno nadzire poslovanje šest različitih tvrtki. Nejasno je je li njezin posjet Srbiji iz osobnih razloga ili poslovnog izleta. Vrijedi napomenuti da su Jelena i Said dvije godine prije toga na svijet poželjeli svoje četvrto dijete Rašida. Uz Rašida, par ima dva sina, Hilala i Hamdana, te kćer Asju. Prethodna “Miss Universe” trenutno živi u Dubaiju, a nedavno je otkrila svoje strategije za postizanje skladne ravnoteže između profesionalnih obaveza i roditeljstva.

Jelena čvrsto vjeruje da je besprijekorna organizacija kamen temeljac njenog uspjeha. Prisjeća se da je na početku, kada je imala jedno dijete i jedan posao, bilo drugačije. Ali kako je njena obitelj narasla na dvoje male djece, bebu i šest tvrtki, nije imala izbora nego biti savršeno organizirana. Jelena tri dana u tjednu posvećuje isključivo poslu, dok ostatak vremena provodi s obitelji.

Za to vrijeme njeni menadžeri preuzimaju odgovornost, omogućujući joj da provodi kvalitetno vrijeme sa svojim suprugom Saidom i njihovom djecom, bilo na plaži, na brodu ili na njihovom obiteljskom imanju. Jelena priznaje da je sretna što ima sjajan tim kojem bezuvjetno vjeruje. Budući da je radoholičarka, Jelena nikada nije razmišljala o tome da bude samo kućanica. Često radi do duboko u noć i za njene kolege više nije iznenađenje da od nje dobiju e-mail u dva ujutro, otkrila je i sama gospođa Bin Drai.

Preporučujemo