Sin Tijane Dapčević pokazao se kao izuzetan dječak koji sada već polako stasava u pravog mladića, a pjevačica ne krije svoju radost i ponos zbog toga. Pjevačica i njen partner jako su ponosni na svoja individualna postignuća, kako akademska tako i u privatnom životu, a svakako, najveći uspjeh im je njihov nasljednik koji je ovih dana imao maturu.

Čini se da je Vukov ljubimac od svojih roditelja naslijedio sve osobine vrijedne divljenja. Kao rezultat toga, on ima širok krug prijatelja, odiše karizmom, učinkovito komunicira i otvoren je. Nadalje, on je već sada neovisan momak, zbog čega ima jasnu viziju svoje budućnosti nakon završetka školovanja. Trenutno je u procesu stjecanja znanja, a trenutno se nalazi negdje između i ulazi u tinejdžerske godine kada svojim roditeljima može saopštiti svoje planove za budućnost. Nedavno je obilježio prekretnicu završetkom osnovne škole, nakon čega je uslijedilo i slavlje koje je Tijana, njegova ponosna majka, ovjekovječila fotografijom koju je zatim objavila na društvene mreže.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je izazvala ogromnu pažnju njenih obožavatelja. Na slici su ona i njen partner kako stoje pored nasljednika dobro odjeveni. Njeni obožavatelji bili su oduševljeni porukom koja je pratila sliku, a ona je glasila: “Naš mali maturira. Sine, želimo ti sve najbolje. Puno te volimo” – napisala je pop zvijezda u sažetoj objavi, a niz lice su joj tekle suze sretnice. Nije mogla vjerovati da je njeno dijete tako brzo naraslo, jer kao da je jučer dočekala svoju bebu na svijet.

Zaprepastila ju je spoznaja da djeca brzo sazrijevaju i da vrijeme još brže leti. Ostala je zatečena i prizorom nasljednika u profinjenom odijelu te silnim komentarima koji ne prestaju pljuštati. Ispod slike koja je objavljena, Tijanini obožavatelji ostavljali su komentare poput “Izgleda kao pravi dečko!” i “Kako je elegantan!”, što ju je jako razveselilo. Sin Tijane Dapčević uživa u slavlju sa prijateljima. S obzirom na njegovu dobro odgojenu i privrženu prirodu prema roditeljima, vjerojatno će sljedeći dan s njima podijeliti događaje s zabave.

Vukova matura bila je jedinstvena prilika da se baci pogled i na Tijaninog supruga Milana, koji je već duže vrijeme bio daleko od očiju javnosti, okupiran poslovima poput produkcije i menadžmenta. Iako se malo udebljao i počeo pokazivati ​​znakove starenja, i dalje je iznimno šarmantna osoba. Tijana i Milan su u braku 22 godine, a njihovo najveće dostignuće je sin Vuk. Nakon duge borbe uspjeli su ga dobiti, a sada slavi svoju malu maturu, koja predstavlja i dolazak na prekretnicu života gdje će se morati odlučiti za profesiju kojom se želi baviti u budućnosti.

Preporučujemo