Proteklih dana, region je usijala vijest da je pjevačica Seka Aleksić obradovala mnoge u Srbiji time što je održala obećanje i prisustvovala maturi mlade Romkinje iz Vrbasa. Djevojčica je bila izložena okrutnom ponižavanju svojih vršnjaka i nije imala nikoga tko bi je pratio na ovaj važan dan, a tada je istupila Seka koja joj je pružila javnu podršku i riječi utjehe. Međutim, mnogi nisu znali koliko je Aleksićeva zapravo imala teško odrastanje i njen put do slave bio je popriječen mnogim nedaćama i izazovima, koje je naposlijetku uspjela prevazići. 

Sekino odrastanje bilo je puno izazova i nedaća. Njeno teško djetinjstvo obilježeno je neimaštinom, a kao izbjeglica koja je govorila iekavski suočavala se s brojnim poniženjima svojih vršnjaka. Rođena Zvorničanka, Seka i njena obitelj bili su prisiljeni pobjeći u Srbiju kada je početkom devedesetih na njihovom području izbio rat. S majkom i bratom je odrasla u Lipolistu, mjestu u blizini Šapca.

Nakon što su joj se roditelji rastali, Sekin otac borio se s alkoholizmom i nezaposlenošću, ostavljajući majku kao jedinu koja bi mogla obezbjediti hranu za obitelj. Kako bi pomogla u financijskim problemima, Seka je s 14 godina počela pjevati po kafanama. Unatoč majčinom negodovanju zbog zanemarivanja školovanja, Seka je ipak završila srednju škola za frizerska, a njena fotografija sa diplomiranja je nešto kasnije u jeku popularnosti osvanula u medijima.

Seka je obukla bijelu košulju i teksas jaknu širokog kroja, a njena fotografija objavljena je u Glasniku Udruge ljubitelja ruža Lipolist. Danas njena snimka ponovno kruži raznim društvenim mrežama. Seka, koja je svojevremeno bila meta maltretiranja, zgrožena je postupcima vršnjaka prema Emi iz Vrbasa. Donijeli su joj bakrenu žicu, pokušavajući je osramotiti tvrdeći da njena obitelj skuplja bakrenu žicu kao sredstvo za preživljavanje.

Preporučujemo