Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića dašak je svježeg zraka u javnosti. Voditeljica i glumac svoju su ljubavnu vezu započeli prije dvije godine, a prvi put su zajedno viđeni u Grčkoj. Od tada su nerazdvojni, a Rastko je osvojio srca Marijine djece Roze, Đurađa i Neve. Poznato je da par planira zajednički život u istoj rezidenciji.

U početku su mnogi imali negativna predviđanja za budućnost Marijine i Rastkove veze. Unatoč tim sumnjama, par ima mnogo planova za zajedničku budućnost. Glavna sporna točka bila je razlika u njihovim osobnostima, te činjenica da se Rastko nedavno razveo. Međutim, pokretačka snaga njihove veze bila je njihova zajednička ljubav prema glumačkom zanatu.

Malo je poznato, ali Marija Veljković ima glumačko iskustvo, a isto tako i Rastko, koji je nedavno ostvario svoj drugi san. Strast prema glazbi gaji od rođenja, zbog čega je prošli mjesec snimio duet s Ivanom Gavrilovićem. Pjesma je doživjela uspjeh i Rastko sada uživa u plodovima svog rada. Slično tome, Marija je bila zaposlena na nekoliko projekata na Javnom servisu, uključujući i vođenje nekih od najgledanijih emisija poput “Novi početak” i “Svadba mog kraja”.

Ljudi je obožavaju, a ona srce čuva samo za Rastka i njihove mališane koji joj svakodnevno donose radost i ponos. Marija Veljković nedavno je proslavila rođendan svoje starije kćeri Rose, što je ponosno podijelila sa svojim pratiteljima. Posebna fotografija Marijine kćeri kao bebe oduševila je sve, a voditelji su tražili sličnu fotografiju s Rastkom. Evidentno je da odnos Marije Veljković i Rastka Jankovića ide u pozitivnom smjeru, što posebno raduje njihove fanove koji ističu da bi trebali imati dobre odnose naposlijetku makar zbog njihovih nasljednika.

Preporučujemo