Prošli mjesec Ana Ivanović, bivša tenisačica, dospjela je u središte pozornosti javnosti nakon što je rodila trećeg sina. Videoisječci koje je podijelila na Instagramu sada su prikupili više od 140.000 pregleda, a njeni pratitelji odgovorili su iznimno pozitivnom i oduševljenom reakcijom u odjeljku komentara. U opisu svoje snimke bivša tenisačica svjetskog glasa svojedobno je napisala “Pozdrav svijete! Srca su nam prepuna ljubavi.”, a zatim je pokazala njihovog malog nasljednika. 

Ana Ivanović i poznati Bastian Schweinsteiger često su predmet medijske pozornosti, no teško je pronaći stvarne podatke o njihovoj vezi jer se većina napisa oslanja na nagađanja. Nedavno su kružile glasine o nesuglasicama u njihovom braku, no par te tvrdnje uporno demantirao dijeleći sa svojim pratiteljima vesele trenutke i zajedničke slike.

Dešavanja u domu Ivanović-Švajnštejger pobudila su zanimanje mnogih, posebno zbog toga što smo sada ostali uskraćeni za nove fotografije. Bastijan se u prošlosti često pojavljivao u objavama svoje supruge Ane Ivanović na društvenim mrežama. No, njihovi obožavatelji primijetili su njegovu odsutnost i pitaju se šta se događa.

Međutim, čini se da je obitelj Bastijana i Ane dobro jer su ih obožavatelji uočili u šetnji i uhvatili u trenutku veselja i zadovoljstva. Njihovi osmjesi dokaz su da je par još uvijek skladan, a glasine o njihovim nesuglasicama su utihnule. Bastijanovo odsustvo sa supruginih društvenih mreža može zahvaliti njenoj promociji kozmetičkih proizvoda i zdravog života na svom Instagram profilu, odnosno očigledno je da se Ana posvetila svom poslu. Također, vrijedi istaknuti da je ime trećeg sina Ane Ivanović još uvijek nepoznato javnosti, iako strani mediji navode da bi njegovo ime moglo početi na slovo “L”, budući da se njihovi ostali sinovi zovu Luka i Leon.

Preporučujemo