Oženjen kolegicom glumicom Brankom Puljić, Dragan Gagi Jovanović poznati je srpski glumac. Njegova kći Anđela Jovanović također je postala glumica i sama je postigla značajan uspjeh. Gagi je nadaleko poznat kao jedan od vrhunskih komičara u Srbiji, a njegova kći uspjela je ostvariti impresivnu karijeru slijedeći njegove stope.

Anđela Jovanović, glumica i izdanak renomiranog glumačkog dvojca Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, nije od onih koji obično iznose podatke o svom privatnom životu. Ipak, nedavno je napravila iznimku. Unatoč tome što je potomak poznatih pojedinaca i što je prije nekoliko godina ušla u javnu sferu zbog svoje uspješne karijere, i dalje je nesklona pozornosti medija i kamera te je uspjela zadržati svoj osobni život uglavnom privatnim i nepoznatim.

Potvrđujući šuškanja o skorom zaustavljanju na “ludom kamenu”, Anđela je sa svojim vjernim pratiteljima podijelila i osobne trenutke iz udobnosti svog toplog doma. Jovanovićeva je na fotografijama i video zapisima uhvaćena kako u krilu drži svog uspavanog psa, dok njen partner, atletičar Mihail Dudaš, također u mirnom snu, naslonjen leži sa glavom na njenom ramenu.

“Bojim se da neću moći doći večeras jer imam ranije obveze” – napisala je mlada glumica u svojoj objavi. Objava je pokazala da ona više cijeni kvalitetno provođenje vremena sa svojim partnerom i kućnim ljubimcem nego posjećivanje društvenih događanja. Uz to, Anđela je sa svojim mezimcima podijelila i zadivljujuće trenutke koji su izazvali veliku pažnju njenih pratitelja. Objava je brzo postala popularna, uz poplavu komentara. Iako su se nizali brojni komentari, neki su izrazili oduševljenje riječima “ovo je divno”, a drugi su pohvalili fotke nazvavši ih “slatkim” parom. Dodatno, neke su primjedbe prenijele važnost trenutka, a jedan se korisnik posebno istaknuo i napisao je komentar da se “ovo zove ljubav!

Preporučujemo