Anđelka Prpić, poznata glumica, nedavno je s partnerom postala majka kćerkice Čarne. Anđelka je poznata po sjajnom utjelovljenju lika Čarne Malbaš prije desetak godina, a sadašnja uloga u seriji označava njen povratak na filmsko platno. Projekt pod nazivom “Žene s Dedinja” oduševio je gledatelje i talentiranoj Anđi otvorio nove mogućnosti za suradnju.

Nakon izlaska sitkoma “Andrija i Anđelka”, zanosna Požarevljanka dobila je ponudu za ostvarenjem uloga u brojnim projektima. Anđelka je posljednjih godina bila zatrpana sa poslom i kako smo mogli vidijeti, punim se srcem posvetila svojoj karijeri. No, čini se da joj osobni život ima još veći značaj, a naročito sada kada je dobila malu nasljednicu. Baš na vrijeme došla je Čarna i osvojila ponosne roditelje koji se privikavaju na nove obveze.

S obzirom na to da je Anđa već odgojila dijete, sina Jakšu iz prošlog braka, mnogi su pretpostavili da će drugo dijete za nju biti lak zalogaj jer je već upoznata sa svim nijansama njege novorođenčeta, od izdržavanja besanih noći do mijenjanja pelena. Međutim, je li to uistinu tako?

U svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama, Anđa je natjerala svoje pratitelje da preispitaju realnost njene situacije. Podijelila je sliku pamfleta s raznim porukama o majčinstvu, od kojih je jedna glasila “Postati majka nije urođena osobina, već naučena vještina – dajte si vremena da naučite.” – bilo je napisano. Nakon glumičine geste, mnogi su ostali zapanjeni jer je ostalo nejasno je li ona odlučila podjeliti riječi ohrabrenja sebi ili drugim majkama koje proživljavaju slične probleme.

Preporučujemo