Dok se priča o razvodu Karleuše i Duška Tošića nastavlja, javnost je jednako fascinirana njihovim trenutnim boravištem. Vrijedno je napomenuti da su glasine o njihovom razdvajanju kružile još prošle godine, ali njihov trenutni status ostaje nejasan. Budući da je par ostao štur na riječima, mnogi nagađaju da su još uvijek u braku, ali žive odvojene živote. Iako si Jelena nerijetko priušti raskošna putovanja, Duško se drži suzdržano te povremeno sa svojim pratiteljima podijeli neku svoju snimku sa nogometnog terena.

Prošlog ljeta suprug pop zvijezde Jelene Karleuše otputovao je u Hrvatsku. Za odmor je posebno odabrao Istru, no nekoliko dana nakon dolaska uočen je na otoku koji se nalazi na najjužnijem dijelu hrvatskog poluotoka. U pratnji još jednog čovjeka zadržao se samo sat vremena. Kako ekskluzivno doznaje, a zatim i prenosi “Story”, Duško se za posjet ovoj turističkoj destinaciji odlučio jer je tada smatrao da može ostati anoniman.

S druge strane, Jelena je to ljeto provela radno, dok je Duško u slobodno vrijeme uživao u Istri. Diva je, naprotiv, nastupala u Budvi. Tijekom dana, u pokušaju da izdaleka probudi maštu svog supruga, podijelila je kolekciju provokativnih fotografija s jahte. No, očekivano, Duško se ni tada nije oglasio iako je bio zatrpan komentarima i porukama na društvenim mrežama od strane svojih korisnika.

Unatoč Duškovoj želji za privatnošću, pretpostavlja se da ni njegov odmor nije bez ekstravagancije, uključujući luksuznu jahtu, vrhunska pića i vrhunsku kuhinju. Prošle godine Duško i Jelena ljeto su proveli razdvojeni, unatoč zajedničkoj strasti prema oceanu. Odabrali su odmor na različitim lokacijama, a vrijeme će pokazati kako će provesti ovogodišnji godišnji odmor.

Preporučujemo