Jelena Gavrilović, srpska glumica, osim po brojnim ulogama, javnosti je poznata i po jednoj reklami za banku u kojoj na sva pitanja vezana uz kredite samouvjereno odgovara odrješitim “mogu”. Rođena je 1983. godine u Beogradu, Jelena je odrasla u Lazarevcu gdje je završila osnovnu i srednju školu. Paralelno je pohađala glazbenu školu i usavršila sviranje violine. Kratko se okušala i u satovima jazz pjevanja, a nakon završenog trećeg razreda srednje škole, Jelena je upisala Akademiju umjetnosti u Novom Sadu, gdje su joj predavali popularni profesori Vida Ognjenović i Ljuboslav Majera, te je diplomirala 2005.

Unatoč tome što je imala prilike postati slavna, Jelena nije spremna odustati od svojih vrijednosti. Odbila je ponude koje su je mogle izbaciti u središte pozornosti. Primjerice, unatoč upečatljivom izgledu, odbila je ponudu da pozira za časopis Playboy. Unatoč tome što posjeduje sve potrebne osobine da uspije kao vokal, njezin opus rada do sada je bio ograničen na nekomercijalne snimke.

O njenom životu poznato je mnogo detalja, a kako mediji prate i njena javna pojavljivanja, nedavno je objavljeno da je kupila stan u bogatoj četvrti u Beogradu. Tvrtka koja se bavi prodajom nekretnina izašla je u susret njenim zahtjevima, a interijer stana je pomno dizajniran s aurom raskoši i profinjenosti. Prebivalište Jelene Gavrilović njeno je utočište, a djeliće tog svog mirnog utočišta povremeno dijeli na raznim društvenim mrežama.

Dom Jelene Gavrilović ukusno je uređen s daškom elegancije i sofisticiranosti. Vrhunac dnevne sobe je plišani baršunasti namještaj i pozlaćeni detalji. Blagovaonicu krasi veliki stol za kojim glumica nerijetko ugosti svoje prijatelje na slatkim jelima. Iako Jelenino carstvo možda nije ekstravagantno, svakako je ugodno. Njena spavaća soba ima neutralne tonove, a kupaonica bi lako mogla krasiti stranice bilo kojeg renomiranog časopisa za dizajn interijera. Ipak, mjesto gdje nalazi najveću utjehu i zadovoljstvo je njena terasa. Od tamo ima neviđen pogled na rijeku Savu, a tu često vježba jogu i Jeleni je to sastavni dio njene rutine.

Preporučujemo