Javnost i mediji odavno su opčinjeni prefinjenim izgledom Milene Vasić, majke troje djece. Glumici je na prvom mjestu zdravlje, što se vidi i po njenoj tjelesnoj građi. Isklesane noge glavna su karakteristika dramske umjetnice, koja svojim odabirom odjeće ukusno naglašava svoje prednosti.

Kad je riječ o modi, Milena je sklona i kratkom i otvorenom odijevanju, ali pri odabiru ima diskreciju i dobar ukus. Zbog toga je od strane modnih stručnjaka dosljedno prepoznata kao jedna od najljepše odjevenih žena u javnosti. Milena pomno bira komade svoje garderobe, a njezina nedavna objava s plaže na društvenim mrežama dala je naslutiti da je već privela kraju ljetni shopping i da trenutno uživa u ugodnoj toplini primorskog sunca.

Modne entuzijaste privukao je bijeli kupaći kostim na fotografiji. Posebno su ih oduševile tanke naramenice koje su krasile gornji dio, skromno pokrivajući, a istovremeno otkrivajući tek toliko kože u prihvatljivim modnim standardima. Prisustvo Milene Vasić plijenilo je pažnju gledatelja, prvenstveno muških turista, a zatim i žena koje su poželjele sebi nabaviti isti kupaći kostim.

Supruga Juga Radivojevića odlučila je ne otkriti gdje se priprema za ljetnu sezonu. No, na fotografiji je vidljivo da se odmara od poslovnih obaveza i uživa u ljetnom bijegu. Milenino ljeto je počelo u punom jeku, uključujući i godišnji odmor. Nagađa se da će u Crnoj Gori provesti sljedeća dva mjeseca, odnosno barem do početka snimanja nadolazećih projekata. Obožavatelji koji uživaju u noćnom životu znaju da ona svoje solo nastupe pokazuje i u barovima diljem grada, a impresivan odaziv na njezinim nastupima svjedoči o njezinim iznimnim vokalnim sposobnostima.

Preporučujemo