Očito je da naš tiraž već neko vrijeme neumorno prati novosti o dešavanjima u životu možda najpopularnijeg para u regiji, Jelene i Novaka Đokovića. Unatoč naporima para da svoju zajednicu prikaže kao skladnu, kakva ona i jeste, novinari su željni bilo kakvog lapsusa koji bi im mogao dati opravdanje da započnu sa novim nagađanjima o njihovim nesuglasicama.

Međutim kako smo mogli vidjeti, bračni par je shvatio da se njihovi koraci pomno promatraju i zbog toga su od sada u svojim obraćanjima striktno fokusirani na teme o poslovnim uspjesima. Ipak, nekada su toliko ponosni na svoju porodicu i naprosto moraju objaviti po neku porodičnu fotografiju na društvene mreže, a tu svakako predjači Jelena kada je u pitanju novi kontent i pomno napisane objave.

Jelena Đoković već je neko vrijeme nestala iz središta pozornosti, zbog čega su svi bili znatiželjni gdje je. Nije je bilo ne samo na društvenim mrežama nego ni na tribinama na kojima je inače bodrila svog supruga. Tijekom posljednjih mečeva, dok su Stefan i Tara viđeni kako bodre Novaka, Jelene nije bilo nigdje. No, jučer se ponovno oglasila i prekinula nagađanja da je izgubila interes za suprugova natjecanja, što se otpočetka činilo neutemeljenim.

Unatoč stalnim šuškanjima o bračnim nesuglasicama, njihova se veza do sada činila skladnom, a Jelenin modni odabir česta je tema na društvenim mrežama. Na posljednjem pojavljivanju Jelena se istaknula jer je samouvjereno nosila bijelu kombinaciju od glave do pete. Njezino graciozno prisustvo nikome nije promaklo dok je pratila supruga teniske zvijezde.  Njezin outfit sastojao se od bijele košulje i hlača koje je upotpunila bijelim šeširom koji joj je dao elegantan i sofisticiran izgled. Dok je Đoković suvereno vladao terenom, njegova je supruga privukla značajnu pažnju na tribinama zbog svoje oduševljene podrške i nepokolebljivog navijanja.

Preporučujemo