Srpska pop pjevačica Gordana Goca Tržan od malih je nogu voljela nastupati za svoju obitelj, a njen obožavani umjetnik bio je Zdravko Čolić. Što se tiče privatnog života, Goca se 2006. godine udala za Ivana Marinkovića, a par je nedugo zatim dobio kćer Lenu. Međutim, 2011. godine par je sporazumno raskinuo brak. Razlaz nije bio prijateljski, a obje su strane počele javno iznositi svoje pritužbe. Goca je u intervjuu optužila Ivana da ju je potkradao, fizički napao, pa čak i napao nožem u pijanom stanju. Nadalje je tvrdila da je zanemario osigurati alimentaciju za njihovu kćer. Zbog prijetećih poruka koje joj je slao, pjevačica ga je prijavila nadležnima, a Ivan je tada uzvratio rekavši da nije kriminalac, za razliku od njenih bivših partnera, te da joj niko nije mogao omogućiti lagodan život kakav su oni imali.

Ivan je svojevremeno negirao da je nasilan i tvrdi da su ga maltretirali Gocin otac i brat. Unatoč stalnim pojavljivanjima pred sudom, odnosi bivših supružnika na kraju su se popravili, a protiv Ivana je 2016. godine podignuta kaznena prijava nakon što je optužen za pljačku supermarketa. Međutim, u proteklom periodu veliku medijsku pažnju pratio je koncert koji je Goca Tržan održala u Sava centru.

Ovaj koncert je reklamiran kao nastup broj jedan u regiji. Međutim, kasnije su menadžer Goce Tržan Gane Pecikoza i njen kum otkrili da je sve to bio samo marketinški trik. Unatoč tim otkrićima, Tržan tvrdi da je koncert bio istinski iskaz ljubavi. Prošle su dvadeset i dvije godine otkako se ovaj događaj dogodio, ali kontroverza i dalje traje. Goca je u emisiji “Iz profila” na Grand televiziji, a prenosi Hello!, izjavila da je, ako je tvrdnja tačna, dužnost novinara da istraže stvar tako što će posjetiti Sava centar i provjeriti dostupnost ulaznica, prvi dan kada su puštene u prodaju, koncert je bio rasprodan.

Vrijedi napomenuti da su ulaznice za spomenuti prvi dan u potpunosti rasprodane samo dva dana nakon što je koncert bio zakazan. To baca sumnju na učinkovitost navodne marketinške strategije.Tijekom intervjua pjevačica je pojasnila zašto joj baš u tom trenutku nije bila potrebna određena taktika i kazala je:

“Upravo sam izdala svoj album pod nazivom ‘Želim da se promenim’ i neumorno sam radila od utorka do subote. Nisam osjećala potrebu za nikakvim petljanjima ili marketinškim trikovima. Netko drugi se već pobrinuo za taj aspekt, a ja kao pjevačica i klijnetica, cijenila sam to.” – kazala je goca, a zatim je otkriveno da su nakon kontroverznih izjava o navodnom marketinškom triku, pjevačica i kum Goce Tržan prekinuli suradnju.

Preporučujemo