Radmila Rada Manojlović je istaknuta srpska folk pjevačica, poznata po svojim uspjesima u narodnoj i pop glazbi. Međutim njezino putovanje do estradnog uspjeha nije prošlo bez poteškoća i kada je imala samo devetnaest godina, majka joj je umrla od raka grlića maternice, a Rada je ostala sama da se uzdržava kroz školovanje. Unatoč tome, ustrajala je i zahvaljuje svom ocu za njegovu nepokolebljivu podršku i naslijeđe njegovih glazbenih talenata. Rada ima blizak odnos s mlađom sestrom Marijom, kao i polubratom Nenadom, koji je također pjevač.

Dok je njena ljubav sa Harisom Berkovićem, bivšim takmičarem Zvezda Granda, izazvala značajnu pažnju medija, njihov neočekivani raskid za mnoge je bio šok. Poznata po svom pozitivnom stavu, Rada Manojlović važi za jednu od najprofitabilnijih javnih ličnosti. Uspijeva zadržati vedro držanje i izbjegavati sukobe, čak i u najneugodnijim okolnostima.

Jednako uljudno postupa prema svojim kolegama, prijateljima, članovima obitelji i bivšim dečkima, nikad ne govoreći loše ni o jednom od njih. Unatoč žudnji javnosti za senzacionalizmom, Rada se u to odbija upustiti.  Što god značile njezine prošle veze ostaje dobro čuvana tajna, a zlonamjerno ogovaranje jednostavno nije Radin stil. Pjevačica je lijepe riječi imala i o Harisu Berkoviću s kojim je bila u vezi do kraja prošle godine.

Iako se mnogo nagađalo oko njihovog rastanka, obje su strane ostale pri obvezi da će razloge držati u tajnosti i ne objavljivati ​​ih. Uprkos okolnostima, čini se da su Rada i Haris uspjeli da održe pozitivan odnos, što dokazuje i Radina nedavna objava da mu planira poželjeti sve najbolje za predstojeći rođendan.

Preporučujemo