Unatoč javnim najavama rastanka, Jelena Karleuša i Duško Tošić još nisu finalizirali svoj razvod. Umjesto toga, postigli su dogovor da nastave živjeti zajedno za dobrobit svojih kćeri, Atine i Nike. Neizvjesno je što se iza zatvorenih vrata događa s pjevačicom i nogometašem, a šuškanja o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaju okupirati pažnju javnosti.. Međutim, ono što je sigurno jeste da Duško Tošić, danas sportski menadžer, neumorno radi kako bi svojim kćerima osigurao lagodan život i svijetlu budućnost.

S obzirom na prirodu svoje profesije, znatan dio vremena provodi izvan granica naše zemlje. U posljednje vrijeme sve češće gostuje u Turskoj, gdje je izuzetno cijenjen. O tom divljenju govori i činjenica da svako mjesto gdje Duško posjeti dočeka ga raširenih ruku. U noćnim klubovima on je popularan gost, a u restoranima kuhari osobno dostavljaju njegova jela. Tijekom nedavnog posjeta cijenjenom restoranu Cipriani u Istanbulu odigrao se ovaj scenarij za njega i kolegu Jestrovića.

Tamo ih je dočekao nitko drugi nego najugledniji svjetski kuhar Nusret. Iako Nusret nije pripremio obrok za Tošića jer nije bio u svom restoranu, ipak mu je pravio društvo cijelu večer. Tokom zajedničkog druženja nastala je i fotografija koju je Tošić ponosno pokazao na svom Instagram nalogu. Ne može se poreći da suprug Jelene Karleuše, uprkos zamršenoj bračnoj situaciji, ustraje da živi punim plućima i uživa u svim privilegijama koje nosi njegov prošli i sadašnji status.

Turski ugođaj pruža mu neograničeno uživanje, a on uživa u sjaju svoje slave. Do razlaza Jelene Karleuše i Duška Tošića ovom prilikom došlo je zbog profesionalnih razloga, pa se mnogi pitaju hoće li se par ponovno okupiti tijekom ljeta, makar samo zbog kćeri. Sigurni smo da će se tako nešto zaista desiti, a sudeći po njegovim fotografijama i objavama na društvenim mrežama, do sada smo svakako mogli primjetiti da uživa u svakom trenutku provedenim sa svojim nasljednicama.

Preporučujemo