Didi Džej, poznata pjevačica pravog imena Dijana Janković, već je nekoliko godina u braku s 20 godina starijim srpskim poduzetnikom i informatičarom Danijelom Rokvićem, koji je otac troje djece. Didi je spomenula kako je njezin suprug odgovarao na njezine zahtjeve, navodeći njegove česte posjete luksuznim destinacijama i sklonost nošenju skupe odjeće. Didi je izjavila da nikada nije imala problema sa svojim suprugom prilikom kupnje. Zapravo, njezin je muž često potiče da kupi stvari i ljuti se kad ona to odbije, zbog čega je Didi izrazila svoje divljenje prema njemu i kako on uživa vidjeti je lijepo odjevenu dok je podržava u svim aspektima. Osim toga, Didi je ispričala da njen suprug slobodno vrijeme provodi igrajući šah i svirajući gitaru.

Didin život godinama plijeni pozornost medija, a sada je otkrila i zamršene detalje o sebi.Tijekom jednog intervjua mnoge je iznenadila priznanjem da je kulinarsko umijeće, no zbog pretrpanog rasporeda rijetko ima priliku kuhati. Osim toga, otkrila je kako je vrlo vješta u čuvanju svoje privatnosti od očiju javnosti.

“Uvijek sam u stisci s vremenom pa rijetko imam priliku kuhati. Ipak, ponekad ću Danielu napraviti obrok koji uključuje žitarice, omlet s povrćem i domaću juhu kao znak moje naklonosti. Kao poznata javna osoba, moj raspored je pretrpan, ostavljajući mi malo slobodnog vremena. Često pomažem svojim osobnim kuharima dok pripremaju jela, a to me ponekad dovede u kuhinju. Iako živim luksuznim životom, dolazi s velikim opterećenjem. Usklađivanje moje karijere, vođenje tvrtke, česta putovanja i samostalno odgajanje moje kćeri mogu biti zastrašujući zadatak. Ipak, uspijevam sve to učiniti, čak i stilizirati se.” – izjavila je Didi.

Nakon obraćanja novinarima, pjevačica je pričala o životu u Americi, otkrivši da ima pozamašan tim asistenata koji broji više od stotinu ljudi. Tijekom javnih nastupa pratila bi je grupa od dvadesetak i više ljudi, unatoč tome što nije željela imati tako veliku pratnju. Iako je priznala da ponekad zna biti zahtjevna, inzistirala je da sve bude savršeno. Suprug bi je povremeno savjetovao da se opusti i bude druželjubivija, na što bi ona odgovorila da je fina, ali da ima svoje standarde. Didi je u svojim izjavama svakako bila nedvosmislena.

Poznata pjevačica i njen suprug žive na Vračaru u Srbiji, gdje žive u kući od 500 kvadrata. Didi je zajedno sa suprugom Danijelom u srpnju 2020. na svijet poželjela kćerkicu Dajanu. Nedavno je Didi otkrila što joj je najvažnije u kćerkinom školovanju i tada je kazala: “Učim je važnosti pravih vrijednosti, kao i poznavanja engleskog jezika, modne osviještenosti i razumijevanja ljepote” – izjavila je Didi. Također nastoji usmjeriti svoju kćer prema tome da postane ljubazna i inteligentna osoba s dobrim manirama, naglašavajući važnost prikladnog odijevanja.

Preporučujemo