Godine 2016. preminuo je glumac Milorad Mandić Manda, međutim njegova ostavština nastavlja se kroz brojne uloge koje je tumačio. Ipak, puno vrednije od njegovih uloga bilo je njegovo četvero djece, od kojih je jedno Andrija, rođen u braku s kolegicom Anjom Mandić. Nažalost, Miloradov sin Manda imao je samo devet godina kada mu je otac preminuo, a Anja se od tada trudila da za njega obnaša obje roditeljske uloge.

Glumac je značajno utjecao na glumicu, koja je duhovito primijetila da ju je izlagao temama o muškarcima koje inače ne bi ispitivala. Unatoč tome što je žrtvovala svoje slobodno vrijeme i vrijeme provedeno s prijateljima, ne žali nimalo, osobito kada svjedoči o izvanrednom mladiću kakav je njihov sin postao i nastavlja se razvijati. Zanimljivo je da glumčeva udovica rijetko javno govori o izazovnom razdoblju, no jednom je prilikom otkrila kako je uspjela krenuti naprijed i njihovog sina Andriju usmjeriti u dobrom smjeru.

Anja je u emisiji “Balkanskom ulicom” otkrila da je osjetila intenzivan strah kada je shvatila da je isključivo ona kriva za svog sina nakon Mandinog srčanog udara, čemu je njen sin svjedočio iz publike. Kao takva, morala je istovremeno pronaći svoj vlastiti put držeći korak s Andrijom. “Tokom tog razdoblja bilo je iznimno teško prebroditi nedostatak intimnosti. No, uspjela sam se izvući iz te situacije i potražila utočište s obitelji i djetetom.

Tada sam shvatila da se bojim, ali sam i prepoznala potrebu da si dam vremena da naučim kako ići naprijed bez Milorada. Od danas je prošlo pet i pol godina i sa sigurnošću mogu reći da sam naučila živjeti sa svojim gubitkom.” – kazala je Anja svojevremeno. Sin Milorada Mandića Mande, visinom, stasom i dužinom nogu nadmašio je svoju majku, a  nedavno su Anja i Andrija snimili zajedničku fotografiju, a Anja je uz nju napisala: “Div moj. Sve što volimo, sami smo stvorili.

Preporučujemo