Lepa Lukić svojim je izgledom oduvijek izazivala divljenje i poštovanje. Kao pjevačica s desetljećima staža prozvana je “kraljicom narodne glazbe”, a uvijek joj je odabir odjeće bio na prvom mjestu. Lepa je smatrala da je njen stajling odraz njene osobnosti i iznimnih vokalnih sposobnosti. Lepa se u mladosti prepustila šopingu u inozemstvu i nikad nije škrtarila na odjeći i nakitu. I dan danas je zadržala isti mentalitet.

Na Lepoj se još uvijek mogu vidjeti haljine i suknje izrađene od vrhunskih materijala, ali i zadivljujući svileni šalovi koje kiti oko glave. Tijekom nedavne promocije albuma i primanja Jugotonove nagrade, umjetnica je sličan šal pokazala kao bitan aspekt svoje ličnosti. Osim toga, tvrtka je primijetila da šal ima sekundarnu svrhu u prikrivanju gubitka kose.

Iz poštovanja prema Lepinim godinama i profesiji, nitko se nije usudio raspitati o konkretnom razlogu njenog postupka. Sama Lepa pak nije bila susretljiva po tom pitanju. Ipak, javno je poznato da već neko vrijeme nosi autentične frizure, kako u emisijama, televizijskim nastupima, tako i u privatnom životu. Međutim, čini se da je težina ove prakse na kraju uzela danak, navodeći je da prihvati maramu kao alternativu.

Stanjivanje njene kose doseglo je točku s koje nema povratka, čineći gotovo nemogućim povrat njene prijašnje punoće. Šalovi su joj praktična zamjena, čak i usred vrućine kada su perike preglomazne i povećavaju nelagodu od znojenja. Izgled Lepe Lukić sa šalom omotanim oko glave jedinstven je i upečatljiv, pa zbog toga pjevačica nije naišla na osude zbog svog nekonvencionalnog modnog odabira. Dapače, modni kritičari su je zbog toga pohvalili.

Preporučujemo