Nerijetko će se javne osobe u svojim govorima dotaknuti izazova s ​​kojima se susreću dok su u jeku slave, ističući da te poteškoće kod njihove publike često prođu nezapaženo. Svoju slavu opisuju kao imajući i pozitivne i negativne aspekte, te ističu da je njihova najveća borba očuvanje osjećaja privatnosti usred stalnog nadzora medija i njihovih obožavatelja.

Bračna zajednica Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović, koja važi za jedan od najmirnijih brakova u domaćim okvirima, nerijetko izaziva medijsku pažnju. Njihove ljupke kćeri blizanke i veza često su u središtu pozornosti i prate se s velikim zanimanjem. Putevi Vojina i Slobe prvi put su se ukrstili na setu filma “Zona Zamfirova”, a ključna odluka koju je glumac donio na tom setu imala je potencijal da zauvijek promijeni tok njihovih života.

Zdravko Šotra našao se u dilemi prilikom odabira glavnog ženskog lika za svoju ekranizaciju romana Stevana Sremca. Na kraju je za ulogu odabrao i Slobodu i Katarinu Radivojević. Međutim, redatelj se nije mogao odlučiti koja je bolja između dvije talentirane glumice. U tom trenutku umiješali su se Vojin i Dragan Nikolić koji su sugerirali da bi Katarina bolje pristajala za lik Zone, a Sloboda je nakon toga komentirala suprugovu odluku.

“Dok sam bila na drugoj godini Akademije i priželjkivala glavnu ulogu, svim srcem podržavam Šotrinu odluku da mi dodijeli epizodnu ulogu. Da su se okolnosti promijenile i da sam ja dobila vodstvo, ne bi bilo pravo vrijeme za mene. Kad se sada osvrnem na to, uloga Vaske je možda bila mala, ali je ostavila trajan dojam i bila je utjecajna. Imala sam sreću imati trenutak u kojem sam mogla zasjati sama po sebi. Šotrina odluka nije bila nimalo promašena.” – izjavila je glumica.

Preporučujemo